logo

plovdivclubs.com

Megami club отбеляза първата си година в Пловдив (СНИМКИ)
Megami club отбеляза първата си година в Пловдив (СНИМКИ)

Megami club отбеляза първата си година в Пловдив (СНИМКИ)

публикувана на 27.11.2018 06:57

 

Честванията по случай първия рожден ден на Megami Club Plovdiv приключиха

 

Най-актрактивният клуб в България от веригата Megami Club, стъпи в град Пловдив точно преди една година. За това време се наложи като клубът с най-добрия интериор, ентъртеймънт и обслужване. С изненадващи, добре организиран и впечатляващи шоупрограми и тематични партита, Богинята на нощния живот постави нови правила, които всички спазват.

 

През изминалите четири вечери Megami Club Plovdiv отбеляза по специален начин своя първи рожден ден. Всичко започна в сряда с уникалното участие на гръцката звезда Giorgos Giasemis. Той има тотални хитове в кариерата си, а може да се похвали и с дуетни парчета с българските поп-фолк звезди Анелия, Цветелина Янева и Константин. Пред родната публика той направи блестящо парти.

 

 

Огън жената на поп-фолка - Камелия завихри достоен купон в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Певицата има и нов супер хит - "Името ти", който изпълни няколко пъти за публиката.

 

С грандиозно откриване и много шум гостите посрещна Мария в петъчната нощ. Актуалната певица поздрави Megami Club Plovdiv по повода и обеща вечерта да е незабравима. Всички знаем, че Мария държи на думата си и спази своето обещание. Същата вечер купонът на първия рожден ден на Богинята на нощния живот продължи с Гъмзата Брас шоу. Най-известният тромпетист в България и музикантите с него бяха жестоки в заведението. С песните на живо те създадоха уникална атмосфера в празничната нощ.

 

 

Освен с любимите музикални звезди, Megami Club Plovdiv отпразнува рождения си ден и с много други изненади за своите гости. На звезден фото кът всички се снимаха още на входа, а карикатурист пресъздаде обстановката от интересна гледна точка. Златен дракон пък цяла нощ беше сред публиката. Присъстващите се насладиха и на единствено по рода си в България лазерно шоу.

 

Седмицата, в която Megami Club Plovdiv отбеляза своя рожден ден, завърши в събота. Финалът беше грандиозен. TOP OF THE TOP Birthday партито беше супер зрелищно, както подобава!

 

 

 

Фотограф: Владо Василев


Седмична програма