logo

plovdivclubs.com

Megami Club Plovdiv - истинско изкушение в блясък и стил
 Megami Club Plovdiv - истинско изкушение в блясък и стил

Megami Club Plovdiv - истинско изкушение в блясък и стил

публикувана на 18.06.2018 04:35

От самото си стъпване в клубния живот под тепетата, Megami Club Plovdiv е лидер. Богинята на нощния живот привлича със своя блясък, със своя стил, с качеството си, което винаги е на първо място. 
 
 
Без компромиси заведението организира и кулминационни събития, които всяка седмица са обединени в една обща концепция. "You See It First" беше темата, която заведението следва през изминалата седмица.   Стартът беше поставен в сряда с "All in" събитието, което беше силно вълнуващо и впечатляващо.
 
 
#ДайМиЛюбов и останалите си хитове изпълни Галена на живо за публиката в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Парти хамелеонът с видимо голямо удоволствие доказа своя професионализъм като без задръжки се раздаде на сцената на Megami Club Plovdiv по онзи неин начин, който я прави #МамаУраган.
 
 
Следващата голяма звезда, която пя за огромната фенска маса в Богинята на нощния живот, беше Емануела. Певицата не спира да провокира с външния си вид и да прави песни, които феновете обожават, покори публиката в Megami Club Plovdiv в петък. 
 
Внушителните декори и мултимедии в заведението определено умеят да придават онази грандиозност на живата картина, която те оставя без дъх. Така Megami Club Plovdiv  организира "Midnight Fantasy": You see it first! партито в събота, което беше наслада за сетивата.
 
 
 

Седмична програма