logo

plovdivclubs.com

Megami Club Plovdiv - мястото за специални парти вечери в Пловди
Megami Club Plovdiv - мястото за специални парти вечери в Пловди

Megami Club Plovdiv - мястото за специални парти вечери в Пловди

публикувана на 15.10.2018 04:22

 

Megami Club Plovdiv - мястото за специални парти вечери без аналог в България, през изминалата седмица организира поредните звездни вечери.

 

В сряда гост беше Константин. Певецът и шоумен се погрижи за супер настроението на събитието. С хитовете си той ощастливи многобройните гости на Megami Club Plovdiv, след което същото направи и Емануела. Тя блесна на сцената на Богинята на нощния живот в четвъртък. Певицата даде старт на нощта с последния си хит "Пожелавам ти". Само преди дни в свое телевизионно интервю изпълнителката сподели, че подготвя нов албум. Тя потвърди новината и пред публиката в Megami Club Plovdiv, но не издаде повече за проекта.

 

 

Не е излишно пак и пак да се каже, че Азис е най-известният артист от България. Талантът му покори не само нашата страна, а и Турция, Русия и САЩ дори. В петък той беше в Megami Club Plovdiv и представи уникална лайв версия на своите хитове в компанията на музикантите от Азис Бенд.

 

Страхотната седмица беше закрита подобаващо - с тематичното Dark Animals шоу.

 

 

Голямата новина тази седмица е, че топ поп-фолк певицата Преслава се завръща на сцената. Звездата се отдаде на заслужена почивка в ранните месеци на бременността си. След като роди дъщеря си Паола, Преслава се чувства отлично и е готова да възобнови клубните си участия. Голямото събитие ще е в Megami Club Plovdiv на 19 октомври (петък). Знаем, че няма да пропуснете събитието.

 

Два дни преди това, в сряда, Богинята на нощния живот ще посрещне на сцената си Галин. Идолът и представител на най-новата вълна поп-фолк изпълнители ще ви очаква. Входът за партито ще е свободен за студенти!

 

Разпознаваемият глас, този на Тони Стораро, ще звучи на живо в четвъртък в Megami Club Plovdiv. Неговото гостуване в заведението ще бъде паметно и хитово.
А след официалното завръщане на Преслава в петък, в събота Богинята на нощния живот е подготвила класно "600 Carats" тематично парти.

 

 

 

 

Фотограф за Megami Club Plovdiv - Владо Василев

 

 

 Фотограф Megami Club Plovdiv - Владо Василев


Седмична програма