logo

plovdivclubs.com

Megami обедини парти нощите In Paradise (СНИМКИ)
Megami обедини парти нощите In Paradise (СНИМКИ)

Megami обедини парти нощите In Paradise (СНИМКИ)

публикувана на 16.07.2018 11:15

 

През изминалата седмица Megami Club Plovdiv обедини парти вечерите в темата "In Paradise", която напълно отговори на истината

 

Гостите в Богинята на нощния живот се чувстваха в рая на земята. Перфектната парти обстановка беше допълнена с присъствието на едни от най-големите музикални звезди на България.

 

Скандалната Теди Александрова с чест откри седмицата. Палавите й хитове, като самата нея, звучаха до сутринта в Megami Club Plovdiv специално за прекрасните меломани.

 

 

Класната и стилна певица Алисия зарадва публиката в Богинята на нощния живот с изпълнение на хитовете си на живо в четвъртък. Както винаги красива, неустоимо секси и много, ама много звездна, изпълнителката на "Златото на тати" даде максимума от себе си на перфектната вечер.

 

Този, който няма нужда от представяне - Азис в петък вечер имаше повод да празнува в Megami Club Plovdiv. Неговият хит "Мотел" набра 56 милиона гледания в YouTube за една година. Бройката е впечатляваща и случаят си заслужава силната емоция, която Азис изпитва и която сподели с огромната публика в Богинята на нощния живот.

 

"In Paradise" темата достигна кулминационния си момент в събота вечер. Беше внушително събитие!

 

 

Женско царство в Megami Club Plovdiv на "Woman Like It" седмицата


Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три парти богини.


В сряда, като за начало, ще пее Яница. Звездата ще представи в Megami Club Plovdiv своята нова песен "Отмъстителката", която официално излезе преди седмица. Не пропускайте пловдивската премиера!


"Хулиган"- ката на попфолка, както вече наричат Джена заради едноименния й хит, ще ви очаква в четвъртък на сцената на Megami Club Plovdiv. Певицата се е доказала през годините като любима ипълнителка на хиляди почитатели, които нямат търпение да я видят на живо в заведението.


Една от най-новите попфолк звезди Лорена ще има удоволствието и честта да направи първото си участие в Megami Club Plovdiv. Звездата вече има няколко хита, с които спечели сърцата на вече много почитатели. Сигурни сме, че Лорена ще се представи перфектно в петък вечер на сцената на Богинята на нощния живот и ще Ви впечатли.

В края на женската седмица в Megami Club Plovdiv ще се състои кулминационното събитие "Woman Like It". Заповядайте!

 

 

Фотограф: Ричард СИРАКОВ