logo

plovdivclubs.com

Megami Plovdiv отново представи невиждано шоу (СНИМКИ)
Megami Plovdiv отново представи невиждано шоу (СНИМКИ)

Megami Plovdiv отново представи невиждано шоу (СНИМКИ)

публикувана на 11.06.2018 01:01

 

Богинята на нощния живот спазва всички световни тенденции в организацията на незабравими звездни нощи

 

И през миналата седмица клубът представи на своите гости невиждани до сега гледки.

 

Всичко започна в сряда с "All In" събитието, с което резидентът DJ Damyan даде перфектен старт. "Golden girls" беше темата на партито в четвъртък. Същата вечер специален гост на Megami Club Plovdiv беше винаги актуалната Камелия. Тя беше прекрасна на сцената и изпълни своя звезден репертоар.

 

И ето че дойде време за кулминацията на седмицата. Организаторите от Megami Club Plovdiv организираха за своите почитатели две незабравими горещи нощи (петък и събота) със специалното участие на екстремните, авангардни и убийствено красиви без аналог - D-Queens dance show -Русия! Предизвикателните момичета са познати не само в страната си. Те гостуват в най-елитните клубове в Европа и Азия. Често танцуват топлес, с което неизменно ускоряват пулса на мъжете в залата. Толкова впечатляващо беше представянето им в Megami Club Plovdiv. Авангардните дами бяха в България специално за шоу вечерите си в Богинята на нощния живот. Те споделиха в социалните мрежи прекрасните си впечатления от родната публика и обещаха отново да се срещнат с нея.

 

Тази седмица Богинята на нощния живот ще посрещне едни от най-големите звезди на поп-фолка. Те са очарователни дами и също очакват срещата си с публиката с вълнение.

 

Стартът на парти седмицата е в сряда. Нощта ще е тематична - "All in" и обещава да е силно вълнуваща. Вход свободен за студенти.

 

ДайМиЛюбов и останалите си хитове ще изпълни Галена на живо за публиката в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Парти хамелеонът (както я наричат в много медии) ще ви очаква.

 

Следващата голяма звезда, която ще е на сцената на Богинята на нощния живот е Емануела. Певицата, която не спира да провокира с външния си вид и не спира да прави песни, които феновете обожават, ще е в Megami Club Plovdiv в петък.

 

Звездна ще бъде и съботната вечер. Богинята на нощния живот ви кани на "Midnight Fantasy": You see it first! партито, което ще бъде наслада за сетивата Ви!

 

Фотограф: Владо Василев

 

 


Седмична програма