logo

plovdivclubs.com

Ненадминати нощи в Megami през изминалата седмица
Ненадминати нощи в Megami през изминалата седмица

Ненадминати нощи в Megami през изминалата седмица

публикувана на 01.10.2018 09:22
Богинята на нощния живот всяка вечер, от сряда до събота, с пълна пара се вихри в своите води. А именно - организира перфектни парти нощи за гостите си. Една такава седмица премина ето как...
 
 
Първи на сцената беше самият Азис. Певецът, който прослави с гласа си България дори в Русия и САЩ, артистът с главни букви беше в компанията на своя бенд в Megami Club Plovdiv и всички заедно накараха публиката в Богинята на нощния живот да настръхне от удоволствие. В изпълнение на песните на живо, усещането бе специално и всички, които бяха в заведението, усетиха тази настръхваща енергия.
 
 
Ненадминатата парти фурия Теди Александрова едва побра енергията си на сцената на Megami Club Plovdiv. Тя е взрив от емоции и в комбинация с щурите й хитове се получи яка парти вечер в четвъртък.
 
 
Последователите на поп-фолка не просто я обичат, те я обожават. Разбира се, че говорим за Емилия. В петък тя почувства любовта на публиката в Megami Club Plovdiv. Беше емоционална вечер за всички. 
Богинята на нощния живот отново показа, че е ненадмината, става ли въпрос и за лайв пърформанси. Тематичното парти в събота - "Nо Limit" си заслужаваше да се види на живо!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Седмична програма