logo

plovdivclubs.com

Нова година с Анелия в Megami club
 Нова година с Анелия в Megami club

Нова година с Анелия в Megami club

публикувана на 29.12.2017 10:22

 

В Megami Club Plovdiv отброяват последните минути от старата година с Анелия.


Наздравица за Новата година ще вдигне певицата точно в 00:00. Тя ще бъде специален гост в клуба на 31 декември и ще посрещне заедно с пловдивчани новата 2018 година. Певицата приковава вниманието върху себе си където и да отиде - всички остават впечатлени от големия й талант и умението да нажежава градуса на купона до червено.

 

Megami Club Plovdiv e чудесен избор за завършек на 2017-а и начало на новата година с неподражаемия си стил, интериор, шоу и богато разнообразие от напитки и маркови колекции. От заведението обещават много изненади - все пак това ще е последното парти за годината и няма как да се пропусне! А 2017-а ще се запомни с уникални партита и много забавни нощи в клуба.

 

Основното предимство на Megami Club Plovdiv е приложената в него концепция за „достъпния лукс“. Появата на тази тендеция е прогнозирана от световни икономисти преди десетина години – основната й идея е, че много световноизвестни брандове, работещи в най-различни сфери, предлагат луксозни стоки или услуги на нормални цени.

 

Megami Club Hotel – Marinela и Megami Club Plovdiv са първите клубове в България, които приложиха тази концепция на практика – луксозен интериор, шоу и обслужване на световно ниво, но на съвсем адекватни и достъпни цени.


За резервации: 0875 777 888