logo

plovdivclubs.com

Парти богините Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Meg
Парти богините Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Meg

Парти богините Анелия, Емануела и Софи Маринова гостуваха на Meg

публикувана на 10.09.2018 02:02
В началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомни (макар че знаем, че не сте забравили), че новият парти сезон ще бъде велик. Богинята на нощния живот предлага на своите гости впечатляващи шоу програми и тематични партита всяка вечер от сряда до събота. Ето какво се случи в първата седмица на месец септември.
 
Номер едно пред публиката в ТОП клуба беше Анелия. Доказалата се певица в България и в съседните ни страни, избра Megami Club Plovdiv за своята лайв премиера на най-новата си песен "Просяци". Певицата я изпълни за първи път на живо пред публика и се увери, че е създала новия си хит.
 
Провокативната и секси музикалната звезда Емануела беше на гребена на парти вълната в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните хитове звучаха цяла нощ специално за многобройната публика, която напълни клуба до горе. 
 
Певицата с уникален глас и голямо сърце - Софи Маринова беше на сцената Megami Club Plovdiv в петък и се раздаде по онзи непринудено сладък начин, по който може да го направи само тя. 
 
А в събота стотици гости видяха с очите си невероятното тематичното шоу на балет Мегами - "Cats".
 
 
 
 
 
 

Седмична програма