logo

plovdivclubs.com

Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия- звездите на Megami тази се
Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия- звездите на Megami тази се

Софи Маринова, Тони Стораро и Анелия- звездите на Megami тази се

публикувана на 27.06.2018 08:40


Лятото вече е в разгара като страхотните летни емоции завладяха дори и тези, които не са на морския бряг. В Пловдив това се случва благодарение на свежите парти предложения и изживявания. Megami Club Plovdiv подготвя поредната перфектна седмица, изпълнена с безгрижни летни нощи, в компанията на любими изпълнители.

Самата Софи Маринова ще е на сцената на Богинята на нощния живот в сряда. Нейният наистина уникален глас ще звучи на живо и ще изпълни вечните хитове. На събитието входът ще е свободен!


Гранд гласът на поп фолка - Тони Стораро ще има удоволствието да пее на сцената на Megami Club Plovdiv в четвъртък вечер. Освен с вече златните си хитове, той ще зарадва публиката с най-новата си песен, която е дует с Алисия "Златото на тати". Вечерта ще е с вход свободен за студенти.


Певицата, която вече един месец държи първото място в престижна родна музикална класация с дуета си с Крум "Обичам те" - Анелия пристига в Пловдив в петък специално за гостуването си същата вечер в Богинята на нощния живот. 


"300 minutes FAMOUS" ще е темата на заключителната за седмицата съботна вечер. Не пропускайте!