logo

plovdivclubs.com

Три парти богини ви очакват в Megami Club Plovdiv. Ето кои са те
Три парти богини ви очакват в Megami Club Plovdiv. Ето кои са те

Три парти богини ви очакват в Megami Club Plovdiv. Ето кои са те

публикувана на 03.09.2018 12:26
 
С началото на новия месец Megami Club Plovdiv напомня (макар че знаем, че не сте забравили), че новият парти сезон ще бъде велик. Богинята на нощния живот предлага на своите гости впечатляващи шоупрограми и тематични партита. Ето какво ще се случи тази седмица.
 
 
Първа пред публиката в ТОП клуба ще е Анелия. Новият ѝ проект "Просяци" е вече факт и почитателите й ще очакват с вълнение звездата да го изпълни за първи път на живо на гостуването си в Megami Club Plovdiv. На внушителните мултимедии в заведението гостите ще могат да видят и клипа към песента, който е заснет в Кападокия – Турция. Вход свободен за студенти!
 
 
Провокативната и секси звезда Емануела ще е на гребена на парти вълната в Богинята на нощния живот в четвъртък. Нейните хитове ще звучат цяла нощ специално за многобройната публика, която от сега се знае, че ще напълни клубът до горе. И тази вечер входът ще е свободен за студенти!
 
 
Певицата с уникален глас и голямо сърце - Софи Маринова ще е на сцената Megami Club Plovdiv в петък, а в събота ще можете да станете свидетели на тематичното шоу на балет Мегами - "Cats". Не го пропускайте!
 
 

Седмична програма