logo

plovdivclubs.com

В Megami Club Plovdiv през изминалата седмица се случи събитието
В Megami Club Plovdiv през изминалата седмица се случи събитието

В Megami Club Plovdiv през изминалата седмица се случи събитието

публикувана на 22.10.2018 12:30
 
Предстои мечтана седмица в Megami Club Plovdiv с Емануела, Анелия и Емилия
 
 
Богинята на нощния живот беше епицентърът на вълнуващата парти седмица в града под тепетата. Megami Club Plovdiv организира незабравими вечери за своите гости, на които се отличиха и едни от най-ярките поп-фолк звезди в България. 
 
 
В сряда вечер, първият за седмицата, който пя на сцената на заведението, беше Галин. Той е олицетворение на новата вълна музикални изпълнители в България, които не се побират в рамка. Неговите песни са любими на почитателите и на гостуването му в Megami Club Plovdiv публиката избухна от удоволствие, самият Галин също.
 
 
Гласът, който не може да бъде объркан, този на Тони Стораро, звуча на живо в Богинята на нощния живот в четвъртък. Хитмейкърът, който толкова много години е любимец на почитатетлите на поп-фолка, се представи прекрасно в клуба.
 
 
 
Новината, която беляза новия парти сезон е, че любимата поп-фолк певица на народа - Преслава се върна на сцената сред своите хиляди почитатели. След като прекъсна участията си малко след като забременя, звездата вече се чувства готова да стартира отново срещите си с феновете. Първото участие в любимия си град Пловдив Преслава направи в Megami Club. Опашка от желаещи да присъстват на събитието на сезона се изви часове преди партито да започне. Сред празнични фойерверки, под звуците на хита "Моето слабо място" Преслава стъпи на сцената на Megami Club Plovdiv изключително развълнувана. Силните емоции бушуваха в нея и тя с треперещ глас каза "Добър вечер" на публиката. Последваха бурни аплодисменти. Така Преслава категорично заяви, че е обратно в играта, както пее в своя хит, и обещава страхотни парти нощи. Първото й участие в Пловдив, което се проведе в Megami Club, беше паметно и за певицата, и за всички присъстващи на мега събитието.
 
 
 
 
Богинята на нощния живот тази седмица ще посрещне три големи поп-фолк звезди. И трите са дами, и трите имат хиляди почитатели, и трите очакват своите гостувания в Megami Club Plovdiv с вълнение.
В сряда на сцената ще бъде Емануела. ТОП певицата, която винаги е била и ще бъде актуална, ще ви очаква. Събитието ще е с вход свободен за студенти.
 
 
Хитмейкърката Анелия, която е лице и на редица благотворителни кампании, ще направи купона в Megami Club Plovdiv в четвъртък. На партито входът също ще е свободен за студенти.
За петъчното парти ще се погрижи прекрасната Емилия, а в събота е време за спиращата дъха тематична "Dream" нощ.
 
 
 

Седмична програма