logo

plovdivclubs.com

Японскaта богиня Мегами завладя и Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)
Японскaта богиня Мегами завладя и Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

Японскaта богиня Мегами завладя и Пловдив (ВИДЕО и СНИМКИ)

публикувана на 24.11.2017 11:09

Megami Club Plovdiv беше открит с впечатляващо шоу и гост изпълнител Азис


Концепцията на клуба е „достъпен лукс“ - шоу и забавление на световно ниво, но на нормални цени

 

След залеза над тепетата, в последните часове на 23 ноември, най-очакваното през последните месеци нощно заведение в Пловдив – Megami Club Plovdiv, посрещна първите си гости. Препълненият клуб предложи забавление на световно ниво. Интериорът е микс от елегантни линии, ненатрапчив лукс и далекоизточна символика. А впечатляващите звук, осветление и мултимедия не оставят никой да скучае и те завихрят, за да те вкарат в центъра на купона.


Още на входа клиентите на клуба бяха посрещнати от пърформанс артисти на кокили, шоуто беше открито от балет „Мегами“, продължи със секси танци, акробати и жонгльори, а кулминацията дойде с първия гост изпълнител – краля на поп-фолка Азис, който в следващите няколко месеца ще пее само в Megami Club Plovdiv от всички клубове в града.


Основното предимство на най-новия пловдивски клуб е приложената в него концепция за „достъпния лукс“. Появата на тази тендеция е прогнозирана от световни икономисти преди десетина години – основната й идея е, че много световноизвестни брандове, работещи в най-различни сфери, предлагат луксозни стоки или услуги на нормални цени.


Megami Club Hotel – Marinela и Megami Club Plovdiv са първите клубове в България, които приложиха тази концепция на практика – луксозен интериор, шоу и обслужване на световно ниво, но на съвсем адекватни и достъпни цени.


Днес, петък (24 ноември), в Megami Club Plovdiv ще гостуват музикантите от Гъмзата Брас Шоу и балет „Магаданс“, а утре, събота (25 ноември), гостите ще бъдат забавлявани от DJ Damyan, DJ Spirit & DJ Cool.

 

Вижте ВИДЕО от откриването на Мегами в Пловдив!

 

 

МНОГО СНИМКИ от откриването на Мегами в Пловдив може да видите ТУК

 

 

МНОГО СНИМКИ от откриването на Мегами в Пловдив може да видите ТУК

 


Седмична програма