logo

plovdivclubs.com

Звездният блясък на Megami club (СНИМКИ)
Звездният блясък на Megami club (СНИМКИ)

Звездният блясък на Megami club (СНИМКИ)

публикувана на 29.10.2018 04:19


Много звезден блясък пръснаха Емануела, Анелия и Емилия в Megami Club Plovdiv тази седмица


През изминалите няколко дни станахме свидетели на супер приятни парти преживявания в Megami Club Plovdiv. Заведението, което постави нови правила в нощния живот, посрещна три прекрасни певици на сцената си, с които изключително силно зарадва своите гости.

 

Първа в Богинята на нощния живот беше Емануела. Тя е сред най-актуалните поп-фолк звезди. Нейните песни са изключителни хитове, но освен тях, интерес предизвиква и самата певица, тъй като е винаги провокативна.

 

 

Още на следващата вечер в Megami Club Plovdiv гърмяха хитовете на Анелия. Изпълнителката на "Просяци" изглеждаше забележително под светлините на прожекторите и още веднъж засвидетелства титлата, която получи от феновете си: Кралица на красотата и на поп фолка.

 

Петъчната нощ в Megami Club Plovdiv беше белязана от присъствието на Емилия. Певицата, която не се спира пред нищо и прави прекрасни песни, се постара нaстроението на гостите в заведението цяла нощ да бъде на най-високо ниво.


Изключителната седмица имаше изключителен финал, той беше в събота с тематичното "Dream party".

 

 

Halloween с Камелия, Галена отново сред феновете в четвъртък, Джена в петък и още в Megami Club Plovdiv


Със супер специално шоу на Halloween ще бъде даден стартът на новите седмични нощни преживявания в Megami Club Plovdiv. В сряда вечер страаашно красивата и винаги актуална Камелия ще пее сред ангели, вещици, тикви, паяжини и други в Megami Club Plovdiv. Как ще бъде дегизирана Камелия за празника, все още певицата не издава. Събитието ще е със свободен вход за студенти.


След пауза по лични причини, Галена вече е на линия и в четвъртък вечер ще се срещне с публиката в Megami Club Plovdiv. Звездата няма равна, става ли дума за шоу на живо.

 

Заповядайте да му се насладите. Събитието е с вход свободен за студенти.

 

Прекрасната Джена, която вади тотален хит след тотален хит, ще е на сцената на Богинята на нощния живот в петък, а в събота тематичното парти "Black chick" ще закове вниманието ви.

 

 

 

 


Седмична програма