logo

plovdivclubs.com

Лео, Део и Играта откриха Morado Bar в Пловдив (снимки,видео)
Лео, Део и Играта откриха Morado Bar в Пловдив (снимки,видео)

Лео, Део и Играта откриха Morado Bar в Пловдив (снимки,видео)

публикувана на 11.09.2014 11:14

 

Заря, чаша класно шампанско, красиви хостеси и много усмивки посрещнаха всички гости, дошли на откриването на Morado bar снощи.

 

Лилавият бар Морадо (намиращ на мястото на бившия "Симфония") се изпълни със стотици танцуващи хора. Партито се вихреше под звуците на музиката на Dj Lil G, като за горещото настроение се грижеха и уникалните красавици от балет Versus и неотразимият Виктор Гърков. Страхотни визуални ефекти и саунд подпомагаха бурните танци под звуците на най-големите хитове аа 2014-та, както и любими вечни тракове.

 

Andreas the magician, Део, Лео и Играта бяха кулминацията в нощта на откриването на лилавото заведение. Докато Andreas забавляваше гостите със всевъзможни докуси, Играта и компания атакуваха с мощен парти заряд. По надъхани от всякога те избухнаха с парчета като 4D, Цяло лято и Mr Comandante.

 

Събитието бе осъществено с подкрепата на PR PARTNERS, а plovdivclubs, както винаги ви прави съпричастни с много снимки и видео от купона.


Morado bar скоро ще може да се бори за името - "Най-посещаван нощен клуб под тепетата". Екипът планува да предлага на своите гости добро обслужване, мега модерна и секси атмосфера, шоу от последно поколение, гост-изпълнители и танцьорки, чийто тела допълнително нагорещяват обстановката. Заведението притежава както закрита, така и открита част.  С отворена и просторна градина, подходяща за разхлада в горещините през деня Morado оччаква всеки търсещ релакс и спокойствие, а вечер приканва пловдивчани на чаша питие и горещо парти.

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ОТ ОТКРИВАНЕТО ТУК

 

Още снимки вижте ТУК.

 

За plovdivclubs е истинско удоволствие да Ви представи Morado Bar и да ви направи свидетели на случващото се в нощта на откриването на заведението.







Седмична програма