logo

plovdivclubs.com

Опашка от желаещи да се забавляват със 100 Кила
Опашка от желаещи да се забавляват със 100 Кила

Опашка от желаещи да се забавляват със 100 Кила

публикувана на 04.10.2014 04:21

 

Опашка от желаещи да се забавляват с рап изпълнителя 100 Кила се появи вчера вечерта малко преди 22:00 часа пред лилавия бар на Пловдив. Морадо, намиращ на мястото на бившия "Симфония" за пореден път този месец се изпълни със стотици весели лица, като даже и местата в лятната градина се оказаха недостатъчни за феновете на Килата. 

 

Малко перди полунощ те дочакаха рап иконата, който направо подлуди препълненото до пръскане заведение, жадно за неговите рими. Хитовият рапър бe pодготвил уникален лайв, който със сигурност надмина и най-смелите очаквания феновете му. В градината на заведението се извиваше опашка от желаещи да влезнат на купона.

 

Вечерта продължи с DJ Party, а страхотни визуални ефекти и саунд подпомагаха бурните танци под звуците на най-големите хитове аа 2014-та, както и любими вечни тракове.

 

Morado Bar много бързо стана любимо място на много нощни птици от града на тепетата и се превърна в редовна дестинация от парти-картата им. Професионалният екип на заведението, страхотния саунд и атмосфера и големите промоции, които предлагат направиха този бар истински ураган сред обичащите нощния живот.

 

Събитието бе осъществено с подкрепата на PR PARTNERS, а plovdivclubs, както винаги ви прави съпричастни с много снимки и видео от купона.





Седмична програма