logo

plovdivclubs.com

7 DJ ще разтресат Ν&Ν и града в петък
7 DJ ще разтресат Ν&Ν и града в петък

7 DJ ще разтресат Ν&Ν и града в петък

публикувана на 05.04.2016 01:55

 

Заведението за различен нощен живот в Пловдив отново ще направи вечерта ви запомняща се


Петък вечер е – най-доброто време за забавление след дългата работна седмица

 

Във вечерта на диджеите качевствен саунд ще представят някои познати на плводивчани имена като ROSKOE /MECHANISM/, DUNKOV /MECHANISM/, NIKO GALOS /KANP HOUSE/MECHANISM/ и ATANAS GUGLEV /E-BOOKING DJ SCHOOL 2016/.

 

Основните лица зад пулта ще бъдат MOMO DOBREV /PLAZMA/, PHRASER RECORDS /MECHANISM/ и MARTO GAVRAILI /MECHANISM/E-BOOKING/. Диджеите ще представят сет от подбрана DEEP HOUSE,NU DISCO,TECH HOUSE музика. Партито ще стартира в 21 часа, в входът за вечерта ще бъде свободен.

 

Специален гост на N&N ще бъде известнaта артискта на южната ни съседка Гърция - DJane IZABEL.

 

На 1-ви април бе даден старт на официалната програма на заведението. Зад пулта бе DJ FUKKO, който откри с първото Vintage party за сезона. Клиентите се забавляваха с музика 70-те и 80-те години, а барманът на заведението изнесе истинска шоу-програма като забавляваше дамите на бара с  флеършоу и  атрактивни коктейли.

 

Тази седмица купонът продължава. Не го пропускай! Една вечер с хубава музика и с чаша  висококачествена напитка, която ще  разгорещи емоциите ви, за да преживеете разтърсващ купон.

 

На 11-ти април /понеделник/ клубът събира и всички фенове на първото Quiz шоу, което ще бъде дирижирано от палката на маестро Стефан Лозанов, част от "Фантазия без граници". 

 

N&N е чудесно място, в което да прекараш свободното си време през деня. Заведението има интригуваща атмосфера и свеж интериор. То спокойно може да задоволи най-изтънчения вкус чрез достигане пределното ниво на качествено обслужване на достъпни цени.  

 

Клубът се отличава с уютна атмосфера в модерна, лъскава опаковка. Обзаведено е с различни по форма и големина сепарета и комфортни мебели. През деня, приятният интериор и леката музика позволяват релакс и спокойна обстановка за среща с приятели и делови разговори, а вечер заведението  предлага различни забавления през всеки ден от седмицата.

 

През месец април в заведението  ще има много тематични вечери посветени на спорта, игрите, танците и знанията. Разбира се, през уикендите в N&N ще има много музика, поднесена от гост-артисти. Очаквайте скоро и цялата програма на клуба.

 

N &N  се намира на бул“Христо Ботев“ 105А. За резервации: 0899/ 702 847

 

Още снимки може да видите ТУК

 

Следете програмата на клуба в официалната FB страница и сайта на клубовете в Пловдив - plovdivclubs.com

 

Промоции
Водка Finlandia 0.700мл + 4 Капи портокал = 29.90лв
Grants 0,700мл + 4 redbull = 39,90лв
Вино Cycle = 10.99лв

 


Седмична програма