logo

plovdivclubs.com

Новият спортен бар в Пловдив с до 50 % бонуси за своите приятели
Новият спортен бар в Пловдив с до 50 % бонуси за своите приятели

Новият спортен бар в Пловдив с до 50 % бонуси за своите приятели

публикувана на 13.04.2016 05:05

 

Новият спортен бар в Пловдив - така го нарича мъжката част под тепетата, опиянена от футболната игра


N&N разполага с три 42-инчови телевизора, таблети и лаптопи на свободно разположение за клиенти и разбира се промо код за Efbet за всички маниаци. Освен това в клуба всяка седмица се организират различни спортни и забавни игри, а това сплотява хората и ги кара да се отпускат през свободното време, смята собственикът на новия бар под тепетата

 

Всичко това прави спорт-кафе N & N идеалното място да се забавлявате, да гледате спортни събития и разбира се да "играете" онлайн чрез платформата на къщата за залагания. Освен това заведението може да се похвали с отлична атмосфера, безупречно обслужване и страхотни промоции всеки ден. Клиентите на клуба, избрали да гледат своя любим отбор на място в заведението, ще могат да се възползват от различните промоции. A всеки регистрирал се със специалния код на заведението в Efbet получава 50% отстъпка при следващото му посещение в N&N.

 

Първият отбор победител в историята на caffe bar N & N се казва ТЕЛЕЛЕЙ. Младата дама в компанията на тримата господа се справиха с тежката конкуренция, завоювайки първото място с актив от 44 точки и си тръгнаха с паричната награда и специален комплимент от заведението - селекция на едно от най-добрите ни червени вина Ethno Мерло.

 

На 17-ти април /неделя/ в N&N ще се проведе първият турнир за белот на двойки, като победителите ще си тръгнат с паричната награда и каса бира.

 

Следващият Quiz ще е във вторник /19.04/ и се очертава да е още по-силен. Чакаме ви, за да се забавляваме! За резервации: 0899/ 702 847

  

 

N&N (бившата пицария "Капри") се намира на бул. Христо Ботев и вече събира феновете на най-известната игра почти всяка вечер, за да ги направи част от колоритните футболни дербита, където трудно биха гледали на други места.

 


Седмична програма