logo

plovdivclubs.com

Ecstasy седмицата подлуди всички в Megami Plovdiv (СНИМКИ)
Ecstasy седмицата подлуди всички в Megami Plovdiv (СНИМКИ)

Ecstasy седмицата подлуди всички в Megami Plovdiv (СНИМКИ)

публикувана на 30.07.2018 12:23

 

Богинята на нощния живот си постави целта да ви докара до състояние на екстаз

 

Една от най-новите и изключително бързо набиращи популярност поп фолк певици Джулия сложи началото на "Ecstasy" седмицата. Певицата изпълни пред публиката супер хита “Бръммм“, който е дует с Анелия и цял месец беше на първо място в престижна родна музикална класация.

 

Самата тя - Галена вилня в Megami Club Plovdiv в четвъртък. Нейното гостуване беше специално, тъй като звездата представи пред пловдивската публика най-новата си песен "Маракеш", дует с Цветелина Янева. .

 

Най-големият купонджия и шегаджия сред поп фолк певците - Константин докара до парти екстаз публиката в петъчната нощ. А в събота се проведе кулминационното "Ecstasy" DJ party.

 


Megami Club Plovdiv ще е Мястото на любовта. Очакват Ви Анелия, Емануела и Теди Александрова

 

Богинята на нощния живот често се потапя в темата за любовта. Тази седмица събитията ще са обединени от идеята за "Place of Love" (Мястото на любовта).


Анелия безспорно е сред най-желаните изпълнители в клубовете, а музикалните й проекти владеят сърцата на феновете и класациите. Певицата винаги е казвала, че е човек, който работи с душа и сърце, а в последните пет-шест години неин приоритет е работата. В сряда вечер изпълнителката ще е специален гост в Megami Club Plovdiv.


"Купих ти сърце" е последният хит на Емануела и Джордан. Звездата, която е сред ТОП певиците в бранша, обещава на тези, които ще я чуят и видят на живо в четвъртък в Megami Club Plovdiv, че ще изпълни песента много пъти...защото самата тя я обожава.


През останалия един месец от лятото, в клубовете ще звучи новия хит на Теди Александрова "Цяло лято". Още в петък вечер русата поп фолк фурия ще представи на живо парчето на сцената на Megami Club Plovdiv.

 

Както традицията изисква, в събота ще се състои кулминационното парти, обединяващо седмичната парти концепция в Богинята на нощния живот - "Place for Love".

 

 


Седмична програма