logo

plovdivclubs.com

Megami Club Plovdiv обещава да ви хареса...
Megami Club Plovdiv обещава да ви хареса...

Megami Club Plovdiv обещава да ви хареса...

публикувана на 10.09.2018 02:11
 
Megami Club Plovdiv се наложи със своята атрактивност и иновативност. И през новия парти сезон Богинята на нощния живот показва висока класа. Вижте на какво предстои да станете свидетели през следващите нощи в заведението.
  
Атрактивният, големият шоумен и добър певец - Константин ще е гост на Megami Club Plovdiv в сряда вечер. Той си има нов хит "Любов ли е", който е дует с Алисия. Гарантирано Коцето ще го изпълни няколко пъти на партито, тъй като песента вече се превръща в хит и почитателите искат да я чуват пак и пак. На събитието входът ще е свободен за студенти!
 
Прекрасната Емилия много обича сцената на Megami Club Plovdiv и всеки път пее с голямо удоволствие в заведението. Пловдивската публика също й е сред най-любимата. Комбинацията е уникална и ще се осъществи в четвъртък в Богинята на нощния живот. Вход свободен за студенти!
 
Другата част от "Любов ли е" - Алисия и гостите на Megami Club Plovdiv ще посрещнат уикенда заедно. В петъчната нощ звездата има среща с публиката в заведението. Ще бъде паметно!
 
Темата на съботното шоу в Богинята на нощния живот ще е "Women Like it". Датата е специална - 15 септември. Събитието също ще бъде такова!
 
 
 
 
 

Седмична програма