logo

plovdivclubs.com

Megami Club Plovdiv има перфектен план за новата седмица
Megami Club Plovdiv има перфектен план за новата седмица

Megami Club Plovdiv има перфектен план за новата седмица

публикувана на 05.11.2018 07:42
 Богинята на нощния живот е измислила всичко, доверете й се. И не забравяйте, че през целия месец ноември, всяка нощ до 00:00 часа входът ще е свободен за всеки гост. Поводът за това е първият рожден ден на заведението, което постави нови правила в нощния живот на България.
 
 
Заповядайте в сряда на лайв нощта с Анелия. Звездата, чийто последен клип към песента "Просяци", се спряга за един от най-скъпоструващите проекти, правени от роден изпълнител. Не пропускайте звездния лайв на певицата.
 
 
Тони Стораро в четвъртък вечер ще ви накара да се отпуснете под звуците на най-големите му хитове. Човекът-глас има много богат репертоар и знаете, че ще се постарае да ви зарадва с възможно най-много песни. Заповядайте на партито!
 
 
Поп-фолк бижуто Алисия ще е сред прекрасната публика в Megami Club Plovdiv в петък. Гостуванията й се отличават с много силната връзка между певицата и почитателите й. Алисия е изпълнител, който изключително много уважава своите фенове и не се притеснява да показва това си отношение на срещите си на живо с тях. Не пропускайте купона със звездата!
 
 
В събота вечер балет Megami е подготовил зрелищен "No Limit" тематичен спектакъл, който ще ви остави без думи от удивление. Обещаваме!
 
 
 
 

Седмична програма