logo

plovdivclubs.com

Тони Димитрова с бутиков концерт в пиано бар Budas
Тони Димитрова с бутиков концерт в пиано бар Budas

Тони Димитрова с бутиков концерт в пиано бар Budas

публикувана на 07.11.2019 02:03

 

Дани Милев и бенд гостува тази седмица с безвремените български песни за любовта,страста и още нещо...

 

Чаровната любимка на българската публика Тони Димитрова ще зарадва пловдивчани на 15-ти ноември с някои от най-големите си хитове. Певицата ще гостува в пиано бар Buda's и ще ни пренесе до морето, което остава завинаги в нас!

 

Не пропускайте магията на най –хубавите песни на българската Бони Тейлър! Песните на Тони създават неповторима атмосфера, изпълнена с топлина и обич. Споделете вълшебството и с хората до Вас – приятели, колеги...

 

„Ах, морето", „За тебе хората говорят", „Обещания", "Танго в полунощ".... всичко това ви очаква на 15-ти ноември в Buda's piano bar! 


Телефон за резервации: 0884 007 007


Този уикенд в заведението (на 08.11) ви очакват и други изненади!


Под светлините на прожекторите ще излезе Дани Милев и бенд. Освен че пее и свири на китара, пише музика и текстове, прави и аранжименти. Той е един от най-известните музиканти у нас през последните петнайсетина години и е работил за повечето големи имена от различни жанрове, сред които Дони и Момчил, Нона Йотова, Нети, Ваня Костова, Графа, Стефан Вълдобрев, Нина Николина, Поли Генова, Глория, Анелия, Преслава и други.Изявява се както като солов изпълнител и най-вече начело на “Дани Милев бенд”, който звучи на сцената на много от големите концерти през последните години.



Седмична програма