logo

plovdivclubs.com

Май 2018
Юни 2018
Юли 2018
Note di Vino-Крейг Бейли - АКТУАЛНО
Note di Vino-Крейг Бейли

Note di Vino-Крейг Бейли

Сряда, 21 Юни 2017г.
НАЧАЛО: 20:00
ВХОД: на място

Една различна джаз вечер очаква пловдивчани тази сряда с Крейг Бейли и музиката на Рей Чарлз


След българските звезди Орлин Горанов и Силвия Кацарова, които бяха специални гости на Note di Vino, тази седмица в градината ще се изпълни с джаз от световна величина


Специален концерт на световно известния саксофонист и джаз виртуоз Крейг Бейли ще се състои тази сряда в едно от най-приятните кътчета на Пловдив. Около пианото в лятната градина на Note di Vino, do големия музикант ще излязат Петър Салчев /вокал/, Емил Пехливанов /барабани/, Димитър Шанов /контрабас/ и Станислав Арабаджиев /пиано/.

 

Оригиналната музика, написана и аранжирана от Бейли - дългогодишен водач и солист на оркестъра на легендарния Рей Чарлз, както и  някои от незабравимите хитове джазмена ще звучат специално за отбраната публика, като един своеобразен подарък за всички тях, споделиха организаторите от Note di Vino.

 

Роден в Синсинати, щата Охайо, от ранно детство Бейли се запознава и интерпретира основни музикални направления, като госпел, класика, соул и джаз. На 16-годишна възраст  получава  стипендия за музика от Консерваторията в Синсинати. Негов учител е бил Джаки Маклийн.

 

С характерния си тон и лиричен стил, Крейг Бейли се нарежда сред най-търсените музиканти в Ню Йорк. От 1987 г. е музикален директор, аранжор, водещ саксофонист и флейтист в оркестъра на Рей Чарлз. Днес Крейг Бейли е еднин от малкото артисти, чиято музика от първо лице ни среща с таланта и енергията на легендарния джазмен.

 

Началото на концерта ще бъде даден след 20:00 часа. 

 

За резервации телефон - 089 910 1087

Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!