logo

plovdivclubs.com

Октомври 2017
Ноември 2017
Декември 2017
Ресторант АТЛАС - АКТУАЛНО
Ресторант АТЛАС

Ресторант АТЛАС

Събота, 25 Ноември 2017г.
НАЧАЛО: 21:00
ВХОД: няма

Това е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”


Мястото в сърцето на Пловдив, където времето и пространството сякаш не съществуват. Там се пренасяте в друго измерение. Аристократизъм, стил, изисканост - всички тези качества са събрани в ресторант „Атлас”. Единствено тук може да пиете най-скъпото кафе в света - Kopi Luwak, да пиете отбрано вино от уникалната винена листа, да се насладите на национална българска или класическа европейска кухня.

 

В тази изискана обстановка специално обученият персонал приготвя пред вас кафе Kopi Luwak, доставено директно от дивите райони на островите Суматра, Бали и Ява. Напитката, чието име в буквален превод от индонезийски означава „кафе от азиатска палмова цибетка”, е единствената в света с нула процента киселинност и може да се пие без захар. Но в ресторант „Атлас” се сервира с парченца шоколад. 

Винената листа на Атлас съдържа над 200 вида, като преобладават типично български сортове - Гъмза, Руен, Рубин, Мавруд, Акация… В топлистата са включени оранжеви вина: асиртико в делви БИО и ориндж гардън шардоне, както и вино от диви дрожди Совиньн блан, Вионие, Шардоне. Ресторант „Атлас” е единственото място в Пловдив, където може да се опита бутиковото вино „Българиън Трежър Мавруд Резерва”, от което са произведени едва 289 бутилки и което се предлага в отбрани обекти. Ценителите на божествената напитка високо оценяват добрата селекция „Атлас”, в която преобладават българските вина. Световната винена листа пък съдържа подбрани качествени вина от райони с традиции в Италия, Франция, Испания, Германия, Австрия, Чили, Нова Зеландия. 


Своите резервации за ресторант Атлас можете да правите на телефон: 0882 666 555

  • Още снимки и информация за новата мапинг сцена под тепетата може да видите ТУК
  • СНИМКИ от откриването на "Атлас" може да намерите ТУК
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!