logo

plovdivclubs.com

Май 2019
Юни 2019
Юли 2019
Street Masters 2018 - Площад Централен - АКТУАЛНО
Street Masters 2018 - Площад Централен

Street Masters 2018 - Площад Централен

Събота, 16 Юни 2018г.
НАЧАЛО: 19:00
ВХОД: няма


Фестивалът продължава да представя най-доброто от съвременната музика

Тази година той отново е в два дни и ще се проведе на 16-ти и 17-ти юни под тепетата

Едни от най-влиятелните дръм енд бейс бийтбокс формации Mad Twinz от Русия са първите обявени имена на Live сцената на фестивала за градска култура Street Masters. Те ще изнесат 30 минутен live set, както и ще бъдат част от журито на бийтбокс шампионата на фестивала на 16 юни в на Площад Центраелн в Пловдив.

Техният стил е уникална смесица от дръм енд бейс, дъбстеп, трап, хип-хоп, хаус, бийтбокс и лууп машини. Признати са за едни от най-завладяващите групи на живо, а за доста хора в България от две години насам са една от най-чаканите групи след уникалното им представяне по време на фестивала Bscene в Базел, Швейцария, както и след концертите им с Onyx и Dope D.O.D.

Световна популярност придобиват с проекта си „Soundhunters”, в който обикалят различни градове по света и улавят техните звуци и след това създават музикални тракове с тези звуци в хаус, дръм енд бейс, дъбстеп и хип-хоп звучене.

За втора година Street Masters е част от програмата на Пловдив – Европейска столица на културата и Mad Twinz пристигат и за да направят и своя проект „Soundhunters” и в Пловдив, с което градът да се популяризира като туристическа дестинация още повече.

Снимки от събитието
Седмична програма
Информация за АКТУАЛНО

Име: АКТУАЛНО

Описание на заведението:

Новини за заведения и музикалния живот в Пловдив!