logo

plovdivclubs.com

147 в нов дом (СНИМКИ)
147 в нов дом (СНИМКИ)

147 в нов дом (СНИМКИ)

публикувана на 29.09.2014 10:29

Клуб 147 направи голяма крачка напред и  се премести на ново място. Заведението, което събира всички професионалисти и играещи за забавление снукър, вече ще се помещава в  бившия култов клуб ДЖОС. Точният адрес  е  Ул.“Радецки“ 45.

 

Надяваме се новото място да се окаже още по-добро от предишното. Последните 6 години преминаха с много емоции и вдъхновение. А сега ги пренасяме тук, с много амбиция, стремейки се да запазим максимално стария дух на заведението“, споделят от клуба. „Ние сме амбицирани да отведем любимата игра на "Ново ниво”", допълват те.

 

Помещението е с изцяло обновен интериор, съчетащ  стил и уют. От заведението подновяват отново турнирите, които организират и приканват всички желаещи да се включат в тях. Благодарение на професионалното оборудване и екип,  147 винаги се е радвал на много приятели през годините. Това ще продължи и за напред.

 

А това, което можете да правите там е да поиграете снукър, билярд, джаги, дартс, или просто да пиете кафе или питие. Всичко това в клуб 147 се случва с усмивка.

 

Време е. Сглобявайте щеките, настройвайте мерника, Клуб 147 ви очаква!

 

Ние от Plovdivclubs, бяхме и видяхме. А ти?

 


Седмична програма