logo

plovdivclubs.com

8-ми декември в Пловдив. Къде?
8-ми декември в Пловдив. Къде?

8-ми декември в Пловдив. Къде?

публикувана на 01.12.2014 11:21

 

Plovdivclubs събра специални предложения за 8ми декември, за тези от Вас, които няма да напускат пределите на града, но разчитат на голям купон с яка музика:

 

MOVE CLUB са подготвили едно незабравимо парти като за един истински празник, заредено с купонджийско настроение и добре охладени напитки. Страхотно прекарване с множество наздравици под звуците на най-горещите и любими хитове от DJ MOMO.


Арт клуб Библиотеката също е подготвил много изненади, добро настроение и купон до зори! В денят, в който всички сме студенти, заведението ще е най-горещото място подтепетата.


Друго горещо предложение за всеки избрал да празнува 8-ми декември под тепетата е Estrella Bar. Там гостуват GRANDOS, а това означава много огнени емоции, особено за дамите. Студентският празник там е организиран от Felipe Style, а това означава че партитоще е на високо ниво. Зад пулта ще застане лудият DJ KIRO, а събитието е подходящо за всички студенти, на които им се пийва....и за всички НЕстуденти, които празнуват празника от солидарност.


В новооткрития Piano bar Flame също ще отбележат празника. Те са поканили най-щурата и дива студентка-LADY B. Събитието ще бъде без куверт, което е едно от предимствата, а също ще има и супер промоции на алкохол, от които да се възползвате. Освен артистичната изпълнителка в заведениет ще гостуват и Trio Flame, които са Ви подготвили специална програма за вашия празник. Lady B пък ще Ви представи една по-различна визия, която повече от вас не са виждали...


Всички изброени събития са с вход свободен!


 


Седмична програма