logo

plovdivclubs.com

8-ми март на парти в Пловдив
8-ми март на парти в Пловдив

8-ми март на парти в Пловдив

публикувана на 08.03.2013 10:17

 

Всички яки клубове на Пловдив са готови да посрещнат „Денят на жената”  тази година! Ние от PLOVDIVCLUBS сме направили малка селекция с цел да ви предложим най-готините партита за вечерта, с всякакъв стил музика, с гаранции, че ще си изкарате страхотно!

 

 

Започваме с клуб Петното на Роршах: Там партито ще стартират Double D, които често предизвикват огромен денс фурор със своите микс сетове. Доверете се на женския усет на дуото Десислава Заваринова и Десислава Маринова за музика. Усетете таланта и артистичността, с които двете диджейки ще ви накарат да се чувствате страхотно!

 

 

Club Emona  за всички дами през нощта е приготвил нещо грандиозно. Тук ще се развихри парти като по филмите – GRANDOS MEN’S EROTIC SHOW и  DJ Stanlev. Пригответе се да бъдете обсипани със секси танци и мъжки тела!  Истинско шоу само за жени!

 

 

Клуб Брилянтин по случай най-женствения празник е поканил поп певецът с романтичен глас Тодор Гаджалов. Всички го познаваме от участията му в  „Music Idol” и „Гласът на България”, когато стотици женски сърца затуптяха. Сега той е тук, в клуб Брилянтин. Прекарайте прекрасно, романтично ви го препоръчваме!

 

 

Planeta Payner Club ви канят на едно женско парти- с жени! А именно момичетата от Babylon Show – една висша форма на еротика, поднесена със сексапилни танци! Babylon Show са истински изкушения за тази вечер!

 

 

Клуб Приятели пък има друга идея за вечерта – рок саундсъс The Пеци Bend. Бившият вокал на „ Контрол” сега е с нова визия с още по яко рокендрол звучене, овкусено със стил Елвис Пресли! Пригответе се за голямо шоу, защото неустоимият чар на Пеци ще ви покори! Определено не е за изпускане!

 

 

Вечната битка - БЛОНДИНКИ Vs. БРЮНЕТКИ ще се състои в клуб Mojito. Специално за всички дами шареният клуб е подготвил уникална програма, пълна с много изненади и подаръци.

 

Приятно изкарване и празнуване на 8-ми Март от PlovdivClubs!

 

 

 

 

 

 


Седмична програма