logo

plovdivclubs.com

ABLAZE и DJ MIKEY FLEX специално пред камерата на PlovdivCLUBS
ABLAZE и DJ MIKEY FLEX специално пред камерата на PlovdivCLUBS

ABLAZE и DJ MIKEY FLEX специално пред камерата на PlovdivCLUBS

публикувана на 26.03.2014 09:13

 

Само ден преди разтърсващото парти в Пловдив на DJ MIKEY FLEX & ABLAZE Family The Label Greece /CY/, артистите застанаха пред нашата камера и споделиха своите вълнения за предстоящото събитие в четвъртък в Club W (supported by Mascara).  

 

Парти-машините  идват за пръв път за участие в нашата страна и са подготвили уникално парти. Както самите те споделиха пред PlovdivClubs очакват с нетърпение първия си пърформанс на българската сцена. 

 

ABLAZE и DJ MIKEY FLEX разкриха, че започват голям проект тук и скоро ще запишат песен с нашумелия рапър Liter Jack.

 

Двамата може да ги видите тази вечер на старта на турнето Born2Hip-Hop в Брилянтин, като се очаква да се качат на сцената, за да подкрепят събитието. В четвъртък в Club W пък те обещават щуро незабравимо парти. Виновниците за събитието са момчетата от най-успешната парти платформа за 2013-та година в България - Vibestars Events

 

Пред нас звездите още издадоха няколко пикантни тайни, относно бъдещи проекти и няколко изненади специално за българската публика.

 

 

Краси Райков и Никола Пайтаков от Vibestars, пък ни „натресоха“ още малко взривоопасни новини за началото на турнето Born2HIPHOP, което прави своя ударен старт под тепетата днес.

 

Тази вечер Брилянтин Пловдив ще бъде домакин на прерязването на лентата на парти-турът,  с участието на Сантра, Кристо, YBBY, Wosh MC, Honn Kong, Central Side, Dj Geogre, Lil Mama, Djane Foxxy и специалното участие на Виктор Гърков и балет “Fame”, които ще се погрижат за танцувалната част от програмата.

 

ГЛЕДАЙТЕ ИНТЕРВЮТО,КОЕТО ЗАПИСАХМЕ В CLUB EMEMENTO:

 

 

 


Седмична програма