logo

plovdivclubs.com

B Real и Cypress Hill минаха през Пловдив (СНИМКИ)
B Real и Cypress Hill минаха през Пловдив (СНИМКИ)

B Real и Cypress Hill минаха през Пловдив (СНИМКИ)

публикувана на 09.09.2014 03:03

 

Над 200 човека посрещнаха култовия американски рапър B Real от Cypress Hill и The Serial Killers в Пловдив вчера вечерта.

 

Малко след 23:00 часа едрият рапър се настани в едно от ВИП сепаретата на клуб Тотал спорт, а след 30 минути той се качи на сцената на бившия тютютнeв склад. От нея B Real се изивни на всичките си фенове, че тази вечер няма да може да пуска музика, но направи нещо по - добро. Изненада ги специално с няколко култови парчета, които разтърсиха залата на модерен фитнес център. Очаквано, за някои от феновете, от групата отсъстваше Xzibit.

 

Публиката, която видимо остана доволна от представянето на рапърите, наобградиха B Real след края на участието му, за да се снимат с него, като той не отказа на нито един свой фен.  

 

Партито започна с подгряван нa  DJ Skill, а след него микрофона взех Zafayah и Bobo. 

 

Турнето на  THE SERIAL KILLERS продължава днес 9 септември (вторник) в клуб OXYGEN, Слънчев Бряг; 10 септември (сряда) в XTRAVAGANZZA, Варна и 11 септември (четвъртък) в София като в клуб MIXTAPE 5 вратите отварят в 21:00, а лайвът на THE SERIAL KILLERS започва в 22:30; преди партито да се пренасе в клуб SUGAR, където вратите отварят в 22:00, а шоуто започва в 1:30 с BOBO и JAHMMI YOUTH преди да продължи с DJ сета на B-REAL. Входът на афтър и препартитата е между 10 и 20 лева, а билетите за концерта в MIXTAPE 5 са на цена от 30 лева на предварителна продажба и 35 на на входа.

 

СНИМКИ може да видите в галерията на сайта

 


Седмична програма