logo

plovdivclubs.com

BEST OF OSTAVA АКУСТИЧНО В ZOOM ЗОНА
BEST OF OSTAVA АКУСТИЧНО В ZOOM ЗОНА

BEST OF OSTAVA АКУСТИЧНО В ZOOM ЗОНА

публикувана на 11.11.2016 09:51

 

На 24-ти ноември в Zoom зона ще се състои акустичен концерт на албума "Best of Ostava", представен именно от едноименната група. 

 

„The Best of Ostava“ е името на двойния албум, който група ОСТАВА ще представи официално с голям концерт в Студио Орфей на 18-ти ноември. Албумът събира най-доброто от дългогодишното творчество на групата и е записан по време на два от акустичните им концерти в SOFIA LIVE CLUB и Bee Bop Café Пловдив. 

 

На представянето на албума в Zoom зона феновете на Остава ще могат заедно с момчетата от групата да изпеят най-големите хитове на групата „Понеделник“, "Мини тяло", "Шоколад", "Ще дойдеш ли с мен", "Мъничко човече", Sex in the morning", „Океан“, „Бесен“, „Внимание“ и още много други. В сетлиста ще бъдат включени и песни, които не са били сингли в албумите, но са не по-малко добри от познатите хитове.

 

Цената на билетите за концерта в Zoom zona е 12 лв. като можете да ги закупите от централната каса на театъра, от "Куфарчето на театъра" в Мол Пловдив, ет. 2, както и от сайта на Драматичен театър – Пловдив.


Zoom зона е най-новото пространство за изкуство в Пловдив на Драматичен театър Пловдив, което отвори врати само преди близо 2 месеца.. Новото пространство е вариативно, напълно оборудвано с професионален звук и светлина не само за театрални спектакли, но и за значими концерти и танцови представления, за събития с експериментален и новаторски характер. Откриването на Zoom зона бе с участие на Стафан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, които представиха своя албум 10 ½

 

На 23-ти юни в Пловдив се откри най-модерната сцена, която претърпя основен ремонт след опожаряване преди 3 години. Повече може да видите ТУК

 

Повече за нощния и музикалния живот в Пловдив може да откриете в сайта PlovdivCLUBS.com


Седмична програма