logo

plovdivclubs.com

БГ радио раздават своите годишни награди тази вечер
БГ радио раздават своите годишни награди тази вечер

БГ радио раздават своите годишни награди тази вечер

публикувана на 09.05.2014 11:15

Тази вечер 21 ч. благоевградската публика и слушателите на БГ Радио ще станат част от едно грандиозно събитие. Над 40 изпълнители ще се изявят на сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио. Десет песни от общо 16 изпълнения ще бъдат представени за първи път на живо пред феновете на българскарската музика.



Точно в 21 ч. в Благоевград заедно с водещия Любо Киров, на сцената ще стъпят 100 Кила, Ангел и Моисей, Били Хлапето, Б. Т. Р., Графа, Дивна, Жана Бергендорф, Играта, Камелия Тодорова, Криско, Лео, Маги Джанаварова, Мариана Попова, Мария Илиева, Невена, Печенката, Прея, Сантра, Сигнал, Соня Мембреньо, Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, D2, Dexter, Pavell & Venci Venc’, Stalight и VenZy.

 

Мотото на тазгодишното раздаване на статуетки е „Харесай българската музика!“. БГ РАДИО, медията, която подкрепя българските поп и рок изпълнители повече от десетилетие и този път дава едно приятелско рамо на позитивното развитие на българската музика.

 

За първи път на тази церемония БГ РАДИО ще връчи и нова награда - „Ана Мария Тонкова“ за БГ Вдъхновение. Символичният носител на приза ще бъде личност, която вдъхновява българските изпълнители. Кой ще бъде първият награден, ще стане ясно на 9 май 2014 г.

 

Церемонията ще бъде излъчвана директно по БГ Радио на 9 май от 21 ч., със специално студио "Преди старта", с начален час 15 ч. което ще проследи вълненията на участниците по време на подготовката за голямото събитие. Всички, които не успеят да присъстват наживо, могат да гледат Годишните музикални награди на БГ Радио на 11 май от 22 ч. по Нова Телевизия.


Гласуването, с което слушателите на БГ Радио определят победителите, приключи в полунощ на 8 май . В него се включиха над 30 000 слушатели, които избраха победиелите в 9 категории.


Седмична програма