logo

plovdivclubs.com

Благотворителен концерт събира хоп-хоп звезди
 Благотворителен концерт събира хоп-хоп звезди

Благотворителен концерт събира хоп-хоп звезди

публикувана на 08.10.2014 01:02


На 16-ти октомври в клуб W CLub ще се състои Благотворителен хип-хоп концерт в помощ на Даниел Димитров. Своята подкрепа чрез участие на сцената ще дадат Billy Hlapeto,42 & Giancana, Liter Jack,Големия, ЛицетоХ, Daneca(Touch down records), Davidoff, Emo( Central Side ), Joker Flow, Podnulevia, Md Beddah, Troi, Sarafa, Kartofa, Божана Спасова от X factor.


При падане от скеле, по време на работа на строителен обект, Даниел Анатолиев Димитров, на 25 години, удря и чупи 5-ти и 6-ти шиен прешлен В резултат на това долната част на тялото му остава парализирана. Може да движи ръцете си, но не и пръстите. След операция му е поставена сребърна пластина, но това не дава няма ефект.


Оказва се, че ще се наложи да се направят процедури за присаждане на стволови клетки от специалисти в известната клиника по възстановителна и интервенционна неврология и терапия "НейроВита" в Москва, където се присаждат стволови клетки за лечение на различни неврологични заболявания и гръбначно-мозъчни травми. Необходими са поне 3 манипулаций в Москва, но само една то тях струва 6000 евро.


Приятели и роднини се надяват да успеят да съберат тези пари, за да може този млад човек да проходи отново и да изживее пълноценно живота си.


Сметката, на която всеки, който желае може да помогне е:

BG36UNCR70001520524959
Даниел Анатолиев Димитров


Вход:5 лв



Седмична програма