logo

plovdivclubs.com

Благотворителен концерт за Георги Огнянов
Благотворителен концерт за Георги Огнянов

Благотворителен концерт за Георги Огнянов

публикувана на 06.10.2013 10:19

 

На 12-ти октомври във 2-ра панаирна палата ще се състои благотворителен концерт,  с цел събиране на средства, за  лечението на  Георги Огнянов. В събитието участие ще вземат Сантра и Кристо,Спенс,Михаела Филева,Dj George,ICE CREAM,Били Хлапето,Lexus,Venzi,HONG KONG,Лора Караджова,,Преслава Мръвкова- Purcy,Играта,Wosh MC,DJ Rocco,Goodslav,Liter Jack,DJ Big D,Central Side,Балет FAME (Магия).

 

На 24-ти октомври 2010г., късметът обръща гръб на петкратния шампион на България по джудо и многократен първенец по бойно самбо – Георги Огнянов. Тогава 24-годишният студент от НСА се състезава за бронзов медал по самбо на универсиадата в Прага (Чехия). При схватка, пада на глава и чупи пети и шести прешлен. Животоспасяващата операция е направена в пражката болница „Винохради“.

 

След едногодишно лечение в България без видими резултати, започна набиране на средства за лечение със стволови клетки в „Невровита“ – Москва.  След  извличането на клетките, което струва 40 000лв., както и за две ходения до Москва за вливания, по 15 000лв.на всяко, Георги движи ръцете си. Има чувствителност в краката,но тях- не движи.  В момента лечението е спряно, поради липса на средства. Необходими за продължаване на лечението са още шест ходения до клиниката, на обща стойност 90 000лв.

 

На 12-ти октомври ТИ можеш д апомогнем на Георги, да върнеш усмивката на лицето му.

 

Билет: 5лева

 

 


Седмична програма