logo

plovdivclubs.com

Благотворителен шоу спектакъл ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ
Благотворителен шоу спектакъл ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ

Благотворителен шоу спектакъл ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ

публикувана на 30.09.2014 09:18

 

На 4 октомври (събота) от 19,30 часа в Дом на културата "Борис Христов" ще се проведе благотворителен шоу спектакъл "ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ". За да помогнат на Ники на сцената ще се качат Трио "Сопрано", Сани Алекса, актьорът Ивайло Христов. Участие ще вземат много клубове по спортни танци.

 

Николай Владимиров Иванов  е от Асеновград  и само преди дни навърши 28 години. През 2011 г. на Ники е поставена диагноза "тежка форма рак на дебелото черво". Цената на лечението му до момента е струвала 140 000 евро и продължава да расте с предстоящите скенери, изследвания и терапии.

 

Ники се лекува в испанска клиника, която се съгласи да започне лечението му, а парите да се внасят на няколко вноски. Поради затруднения и недостиг на средства обаче, семейството му не може да заплаща тези суми и от клиниката искат да спрат лечението на Ники.

 

НЕКА ПОМОГНЕМ НА НИКИ!

 

Поканите и билетите за благотворителното шоуса по 10 лв. и се продават в се продават в магазин "ЛА ФЛЬОР" на ул. "Гладстон" 5 или могат да бъдат поръчани на телефон 0896700448 (Миглена Трайкова).

 

За тези, които няма да имат възможност да присъстват, а искат да помогнат, могат да го направят със СМС с текст DMS Nikolay на номер 17 777, и посочените банкови сметки:

Обединена Българска Банка по дарителска сметка
Титуляр: Николай Владимиров Иванов -
BIC UBBS BGSF № BG56UBBS80021088498330



Седмична програма