logo

plovdivclubs.com

Благотворителна акция : Ние продължаваме на помагаме на Деaн
Благотворителна акция : Ние продължаваме на помагаме на Деaн

Благотворителна акция : Ние продължаваме на помагаме на Деaн

публикувана на 11.12.2012 11:00

 

ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ ПО ХРАНИТЕЛНИ ТЕХНОЛОГИИ И ТЕХНИКА с подкрепата на Националния алианс на хора с редки болести организира коледен благотворителен базар в помощ на 4-годишния Деан Юруков, страдащ от рядкото заболяване Артрогрипоза*.

 


Развълнувани от срещата си детето след акцията „Лист по лист” те подеха серия акции за да дадат своя принос и подкрепят борбата му. Изработени от тях и семействата им коледни украси и предмети ще бъдат разпродадени в МОЛ Галерия –Пловдив на 16 и 17 декември.

 

Всеки, който е съпричастен за каузата им може да си закупи или подари предмети за благотворителния щанд.

 

На 16 декември от 17:00 ще се състои хаус парти под мотото „Хаус музика за благородни хора” ще подарят артистите от RE-VIEW, които за пореден път подкрепят малкия Деан. Елате, за да покажем, че можем да направим това добро! Деян има шанс да се движи и расте като всички нормални деца!

 

 

Цветелина Юрукова (майката на Деан) ви пожелава весели празници и благодари на всички, които им помагат.

 

Сметка за дарения на семейството:

 

IBAN: BG94PIRB91704604089150

BIC: PIRBBGSF

Титуляр: Цветелина Юрукова

Основание за дарението: за Деан Емилов Юруков



*Arthrogryposis Multiplex Congenita (АМC) е много рядка болест, която не се лекува, но не се и влошава. Степента на увреда е различна за различните случаи. Терапиите са индивидуални, в зависимост от степента на увреда и психиката на детето. Те могат да бъдат: физиотерапия, ерготерапия, ортопедични помощни средства, операция.

 





Седмична програма