logo

plovdivclubs.com

Blaze Bayley срина Военния клуб
Blaze Bayley срина Военния клуб

Blaze Bayley срина Военния клуб

публикувана на 14.09.2014 06:55

Невероятния Blaze Bayley изкърти до край феновете си в Пловдив и буквално срина Военния клуб в града във втората вечер на PolineROOOCK fest 2014! След 30 години на сцената Bayley бе изключителен при представянето на първия си албум "Freedom" с българската банда John Steel.

 

 Не се мина, разбира се, без класики на Iron Maiden, сред които върхът бе Fear of the Dark. Blaze Bayley се прояви и като типичен британски джентълмен като лично представи другия вокал на John Steel - Дилян Арнаудов, който изпълнява двете бонус-парчета в албума "Freedom". Не се оказаха поза и думите на Bayley от пресконференцията, че след Iron Maiden се чувства свободен, защото може отблизо да общува с публиката си – веднага след сета британецът даваше автографи върху CD–то с "Freedom" и охотно се снимаше с почитателите си.

 

Не трябва да омаловажаваме и представянето на останалите четири банди на феста – преди Bayley Звезди с ANALGIN се закани да „прегази“ с рок „Майна таун“ и може да кажем, че успя. В съботната вечер публиката видя още АSSAMBLEND, Perfect Stranger и гръцката банда KINGDRAGON, които бяха дошли с немалка агитка от южната ни съседка.

 

Неделната вечер предлага по-весели нюанси - открива се от младата хеви-пънк-метъл банда АНТИФРИЗ и завършва с Обратен ефект.


Седмична програма