logo

plovdivclubs.com

Броени дни остават откриването на Broadway club 2
Броени дни остават откриването на Broadway club 2

Броени дни остават откриването на Broadway club 2

публикувана на 03.04.2014 11:03

 

На 5-ти април, с пищно парти, официално врати отваря клуб „Broadway club 2“. Интериорът на заведението е трудно да се опише само с една дума. Обзавеждането е направено много разчупено и е плод на дизайнери, заложили на изчистения стил, а барманите имат честта и удоволствието да работят на единствения в нашия град стъклен бар.

Новият блестящ диамант от парти-короната на Пловдив се намира на улица „Капитан Райчо 66“ в сградата на бившия магазин „Евмолпия“.

 

  

Коктейл бар „Broadway club е известен в града под тепетата, като един от най-старите клубове в града, датиращ от 1999 година.

 

По-малкият брaт ще предлага страхотна селекция от цитрусови напитки с много екзотика, качествен алкохол, а за най-гладните заведението е подсигурило и вкусна кухня с много италиански специалитети. За топлите пролетни и летни дни, клубът разполага с лятна градина, в която можете да се насладите на зеленина и слънчеви лъчи.

Broadway club следва идеята да задоволи изискванията на клиентите си и се е настроил към новото и  разбира се, залага на доброто обслужване. Поради това се очертава, заведението да „диктува“ модата на клубния живот под тепетата.

 

 

Първото парти в Broadway club ще бъде на 11-ти април (петък), а специален гост на вечерта ще бъде DJ NIKKA. Събитието се очаква да събере на едно място множество от приятелите на Broadway club, известни нощни птици и журналисти, както и всички желаещи да се потопят за първи път в атмосферата на мястото.

 

Broadway club ще бъде домакин на много интересни събития и музикални преживявания. Дали ще организирате приятна среща с приятели, бизнес среща, дали ще се насладите на марквоо питие в романтична обстановка на свещи или ще откраднете малко време да останете сам със себе си – това е само ваш избор, а именно Broadway club ще ви предложи най-подходящата обстановка за него.

 

 

„Това е клуб за естети и ценители! Клуб за хората, които обичат да се наслаждават на красотата, на качеството в истинския му вид...“, споделят редовни посетители на първият Broadway club, който се намира в ж.к. Тракия.

 

Телефон за резревации 0896 926536





Седмична програма