logo

plovdivclubs.com

Българска метъл банда обиколи Европа
Българска метъл банда обиколи Европа

Българска метъл банда обиколи Европа

публикувана на 09.11.2013 04:46

Българската метълкор банда Cold in December направи обиколка на Сърбия, Унгария, Словакия, Австрия, Германия, Чехия, Полша част от “No sleep till December” по време, на която представи дебютния си албум и вдъхнови много фенове. Сега, групата планира да разтърси клубовете в България с турне, което стартира на 9.11 от град Пловдив и ще продължи в градовете Кюстендил (23.11.2013 г.) и Велико Търново (30.11.2013 г.)

 

Последните два проекта на бандата бяха балканското турне „Wake the Balkans” и европейското- “No sleep till December”. „Тези събития бяха толкова зареждащи, че не искаме да спираме връзката си с публиката дори за миг. Планираната почивка отпадна, защото всички от групата се нуждаем от срещите с хора по концертите, от общуването с тях и от хубавите емоции, които ни носят. Публиката определно пристрастява.”- споделя Александър Братимиров, вокал и бас китара на групата.

 

Метъл групата се състои от четирима души, които имат ясната цел да се развиват и да показват все повече от себе си на своите верни фенове. Повече информация и предстоящи инициативи можете да откриете на официалната им фен страница: https://www.facebook.com/ColdInDecember. Чрез нея може да се свържете са тях и, ако искате да ги видите в своя град, да отправите поканата си там.

 

Клип към парчето “Escape” от дебютния им албум може да видите тук: http://www.youtube.com/watch?v=lSnJ6Vbfels




Седмична програма