logo

plovdivclubs.com

Central side представиха новото си видео към НА ТИ РАП
Central side представиха новото си видео към НА ТИ РАП

Central side представиха новото си видео към НА ТИ РАП

публикувана на 27.04.2014 12:26

 

Тази вечер пловдивските рап идоли Central Side представиха официално последното си видео към песента "На ти рап“. Купонът стартира малко след 20:00 часа за медии и приятели на групата, дошли в Mojito Bar по специална покана на момчетата. Сред гостите, които уважиха събитието бяха DJ George, Играта, Иги Андровски, група СКандаУ, момчетата от No name, балет Fame, Dj Nikka, DJ G и други приятели на Central Side.

 

Автори на текста са разбира се самите Central Side, а музиката на „На ти рап“ е дело на beatmaker Любомир Кърдашев (LK beats), който също присъстваше на премиерата.


Видеото е снимано в Пловдив, като рапърите не изневеряват на стила си. Част от него е заснето в спортната зала на СОУ "Димитър Матевски", където всъщност те се срещат, учат и израстват заедно. Уникалният клип е дело на "7ep production", a за стайлинга на момчетата се е погрижала Дани Стефанова от "Кика стар".


„Ние като горда част от новата вълна решихме, че трябва да застанем гордо зад нея и че тя изглежда така и нас не ни е срам. Не търсим конфронтации с някой, който е против тези неща. Просто ние сме такива и не ни е срам от това“, сподели Емил Христов преди промото на новото видео пред нашата камера.
 
 
От днес (неделя) видеото ще бъде промотирано на сайтовете за видео споделяне vbox7 и youtube, точно в 12:00. Ние го видяхме, но няма да ви кажем нищо повече от това, за да може да му се порадвате и вие. 


ВИЖТЕ ексклузивно интервю с Васко, Емо и Марин, които споделиха своите емоции пред камерата на Plovdivclubs.

 

 

В препълненото заведение нощта бе и доста пикантна, тъй като  момичета и момчета, едновременно празнуваха своето съответно моминско и ергенско парти.

 

 


Седмична програма