logo

plovdivclubs.com

Central Side представиха най-новото си видео към
Central Side представиха най-новото си видео към

Central Side представиха най-новото си видео към

публикувана на 08.08.2013 10:08

 

Групата Central Side представи късно снощи най-новото си видео към песента "Скачам бясно". Изгряващата пловдивска рап-банда направи едночасов концерт в Plazma Garden пред десетки свои фенове, дошли да станат свидетели на промоцията.

 

Гладът за българска музика и по-скоро за пловдивската музика, надъхва групата да работи още по-усърдно напоследък. Песента "Скачам бясно" е с подчертано техен стил на звучене с лек привкус на трилър, филм на ужасите.

 

За направата му са се погрижили самите Central Side и по традиция тяхния beatmaker Любо Кърдашев (LK beats). Mix & masteringът е дело на  Ceco (Respect). Във видеото участие са взели талантливата актриса Патриция Пундева и много голям екип от танцьори, както и фенове на бандата. Клипът е изключително различен, загадъчен и определено се хареса на всички, уважили събитието. Първата му част е снимана в една от палатите на панаирното градче, а втората близо до Пловдив. 

 

Малко преди полунощ на сцената на култовото заведение излязоха Емо, Марин, Васко и Виктор, като стартираха с любимата ни "Пу за мен". Гостите в заведението аплодираха силно момчетата, а DJ George се погрижи партито да е на високо ниво, като нажежи настроението до ярко червено с уникален микс от най-яките "черни" парчета от световната и родна сцена.

 

"Това видео ни костваше повече от 3 месеца здрав труд и се радваме, че най-после можем да го споделим с вас. Щастливи сме. че ни подкрепяте навсякъде и затова имаме стимул да работим. Благодарим на всички, които ни помогат", сподели  Емил Христов, минути преди да представи видеото си към песента "Скачам бясно".  

 

Сет листът, специално подготвен за вечерта,  включи както най- големите им хитове, така и чисто нови парчета. Разбира се, Central Side  изпълниха и другото ново парче "С мен остани", което е съвместно с групата NO NAME (Георги Зайков и Дани Димитров). 

 

Очаквайте много уникални кадри от вечерта.

 

 


Седмична програма