logo

plovdivclubs.com

Честит рожден ден, Да за теб!
Честит рожден ден, Да за теб!

Честит рожден ден, Да за теб!

публикувана на 10.12.2014 11:14

Да,за теб! Какво асоцирате, когато за пръв път чуете тази фраза? Хубав подарък от добър приятел или жест, който не сте очаквали? А може би хубава дума от случайна среща с непознат?

 

Необичайното име всъщност носи едно от любимите на младите (по възраст, но и по дух) пловдивчани заведения. Място, което вече точно 1 година събира в себе си духа на автентичния Пловдив и в скромното си пространство (66 кв. метра) да го препредава към всички.

 

В „Да, за теб“ няма да откриете кухненска конфекция, обичайните неща, които може да откриете навсякъде – не, трябва да се осмелите да опитате нещо различно – но всъщност, нещо истинско, нещо местно, българско. Смелостта да посегнете към нашенското е и девизът на заведението:

 

"Победата е за смелите".


Влизайки в "Да, за теб" веднага ще ти направи впечатление всеки дребен елемент в дизайна, всяка картина, стол, витрина или украса е подбрана с вкус. Там може да се намерят само асортименти за хората, които не ги е страх да експериментират и които ще отсеят хубавото от лошото. Да, това не са само думи, а лични впечатления. Там Coca-Cola не се сервира и няма да намерите дюнери.

 

Всичко, което се крие зад прозрачните витрини в приятната обстановка са български сирена и млечни продукти от мандра „Сини връх“, сготвени на място вкусотии – баници, сладки, соленки, различни закуски и десерти, сокове, кафе, както и най-доброто от българските вина. Има и място за италиански деликатеси. А по рафчетата са наредени внимателно домашни сладка и лютеница. Изобилен е изборът от био продукти. От „Да, за теб“ наблягат и на производството на домашния хляб, който придава неописуем аромат на мястото.

 

Заведението "Да, за теб" стана на една година през миналата седмица - без много шум, без излишни фанфари и заря. Приятелите дойдоха да изпият чаша вино, без да бъдат поканени, защото това е тяхното място и винаги са добре посрещнати от усмихнатия персонал.

 

И точно за това, това място е за мен и за теб!


Да, за теб!

 


Седмична програма