logo

plovdivclubs.com

Четиризвезден 8-ми декември в Пловдив
Четиризвезден 8-ми декември в Пловдив

Четиризвезден 8-ми декември в Пловдив

публикувана на 03.12.2014 12:48


8 декември 2014 е един от най-веселите и незабравими празници за младите 


Истерията преди един от най-масовите празници в България е пълна. Седмица преди него никой не мисли за предстоящи изпити и сесии, камо ли за лакции и посещение на занятия. Нормално, все пак тази година 8-ми декември е по-дълъг с почти 2 дни, защото се пада понеделник, а по негласна традиция празникът винаги се обединява с поне още ден или два. Така че, нагласите тази година са отдавна изчислени, че той ще започне още от петък вечерта и най-вероятно за някои ще  приключи във вторник. 


С наближаването му всички студенти буквално се разцепват в търсене на най-якото парти място за вечерта. И се оказва, че това е най-трудната задача. Местата, където можете да отидете с новите или старите си колеги не са толкова много. 


Ще ви спестим търсенето в последния момент – предлагаме ви да разгледате един бутиков четиризвезден хотел на Гребната база в Пловдив. 


LandMark е разположен в най-зеления и живописен район на града - паркът на Гребния канал, хотелът предлага уникално съчетание на спокойствието на природата и градската динамична среда. Само на 7 минути с кола до центъра, хотелът очарова с неповторима панорама, изискана визия и персонално отношение към госта. 


На разположение на гостите са 52 стаи, от които 47 с тераса, ресторант-градина, лоби бар, спа и фитнес център, външен басейн, конферентна зала, панорамен бар. Дискретният лукс, уютната атмосфера, комфорт и елегантност, високото ниво на обслужване и гостоприемство, удовлетворяват и най-взискателните гости.


Менюто, което са подбрали за 8-ми е  на високо ниво, подбрано и стилно. Оферта за настаняване от 8.12.2014 г. до 10.12.2014 г.



























 

Меню празнична вечеря:

 

Салата „Верде“ /Рукола, айсберг, чери домати, моркови, краставици, слънчогледови семки, дресинг с мед, чушки и бял балсамов оцет/, Рулца от шунка и кашкавал пане, Пилешко филе с гъби и моцарела /гарнирано с картофи соте и задушени зеленчуци/, Домашна торта, Аперитив местни напитки /100 мл водка, уиски, джин/, Бяло или червено вино/ ½ бутилка/, Минерална вода/330 мл./, Безалкохолна газирана напитка/250мл./


 

Цените са на човек и включват: съответния брой нощувки, закуски на блок маса, празнична вечеря с богато меню, ползване на финландска сауна, фитнес, велосипеди, паркинг, Wi-Fi интернет, туристическа такса и застраховка. 


 

Телефон за резервации: 0892 202565 и sales@landmarkhotel.bg



Седмична програма