logo

plovdivclubs.com

D2 С НАЦИОНАЛНО КЛУБНО ТУРНЕ, СТАРТИРА ОТ ПЛОВДИВ
D2 С НАЦИОНАЛНО КЛУБНО ТУРНЕ, СТАРТИРА ОТ ПЛОВДИВ

D2 С НАЦИОНАЛНО КЛУБНО ТУРНЕ, СТАРТИРА ОТ ПЛОВДИВ

публикувана на 08.02.2019 02:10

Преди малко повече от 2 години D2 направо взривиха бившия клуб Библиотеката, на мястото, на който сега се подвизава Club Download


Само дни след официалната премиера на новото си парче „Марс“, D2 започват национално клубно турне, което ще протече през февруари, март, и април, в повече от 20 български града. 


Турнето започва на 14 февруари и първата спирка от него е град Пловдив


Всички почитатели на хубавата рок музика, които искат да видят и чуят D2 на живо, ще имат възможността да чуят и новата песен на групата – „Марс“. “На турнето ще представяме новото парче „Марс“ на живо и визуално с цялата енергия и космически саунд, които то носи. Всички наши фенове да очакват най-яките хитове на D2 в комбинация с много настроение за яко парти“, споделя бас китаристът на групата Александър Обретенов.

 

„Марс“ е по музика и аранжимент на D2, a текстът е създаден от Руши Видинлиев, с когото групата работи и по предишния си сингъл „Егоист”. Песента е записана през лятото на 2018 г., а клипът е заснет през есента, след като вокалистът на групата  Деян Каменов-Дидо стана победител в риалити шоуто „Фермата“. Видеоклипът към „Марс“ е дело на режисьора Валери Милев. 

 

За концерта в Пловдив, музикантите от групата са подготвили сет лист с едни  от най-харесваните песни на групата, между които: „100 години”,  „Sex&Лъжи&Музика“, „И пак вали“, „Егоист“, “Ледено момиче“, „Нямаше кой да ни каже“ , „Аз и Ти“, „Тук и Сега“, „Две следи“, „Не мога да спра да те обичам!

 

Националното клубно турне на D2 ще преми първата си половина през следните градове, предстои да бъдат обяевени още дати:

  • 14 февруари: Пловдив - Rock Bar Download
  • 16 февруари: Пампорово - The Pub
  • 22 февруари: Русе - Max Club
  • 23 февруари: Плевен - Galaxy Bowling Club
  • 2 март: Боровец -After Eleven Night Club
  • 8 март: Бургас - Alive Bar
  • 9 март: Ямбол - American Live Music
  • 15 март: Стара Загора - II Mondo Bar
  • 16 март:  Габрово - Face 2 Face Club
  • 22 март:  Благоевград - Club Underground

Билети на предварителна продажба за концертите от националното турне D2 можете да закупите от мрежата на Eventim.

Снимки от последното изпълнение на D2 в Пловдив може да видите в ГАЛЕРИЯТА НА САЙТА за нощен живот на Пловдив plovdivclubs.com

Следете хубавите музикални събития под тепетата ТУК



Седмична програма