logo

plovdivclubs.com

Да ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО НА Иван Замярски
Да ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО НА Иван Замярски

Да ПОМОГНЕМ ЗАЕДНО НА Иван Замярски

публикувана на 07.06.2013 12:14

 

35-годишния Иван Замярски води борба с рака. Преди няколко месеца му бе постаявена диагноза "Остра миелобластна левкемия". Лечението се оказва трудно и бавно, тъй като болестта е в много напреднал стадий и се налага трансплантация на стволови клетки. Иван се нуждае спешно от трансплантация на костен мозък, която ще бъде направена в Турция. Донорът е намерен. Семейството му има нужда от пари.В момента младият мъж е в ремисия - заболяването е овладяно. Лекари казват, че това е най-подходящият период за трансплантация.

 

 

Клуб  "No name" организират благотворителни партита за каузата на Иван и семейството му. От заведението са се досетили да организират различни по стил партита за да привлекат повече аудитория и да съберат по-голяма сума. Входът за събитията ще бъде 5 лева, а също ще има и дарителска кутия.

 

На 14-ти, вечерта ще бъде посветена на хип-хопа. Участие ще вземат Pippo , Vesso , Ando , Whatup и Podnulevia.  Почеркът на партито ще е типично пловдивски. Поднулевия ще разклати клуба с хитовите си „Майна Бейс”, „Пак бири”, „Върти” и други.  На едно място ще се съберат най-големите фенове на черната музика. Вечерта ще бъде наистина ударна, така че ако харесвате хип-хоп културата едлате и се забавлявайте. 


На 15-ти партито ще бъде рокаджийско. Началото е точно в 18:00 часа.На сцената на заведението ще се качат млади  и изключително талантливи момчета. Групите TDK и Downеrkill откликват веднага и се вкючват в събитието.

 

 

Бандата Downerkill може да се похвали с участия в 4 големи фестивала ( "Polinero Rock Fest 2012", "School Rock fest 2012", "Голямо междучасие 4" и "Силата на рока 2" ), на два от които печели 1-во място. На фестивала "Силата на рока 2", момчетата грабват и "Наградата на публиката". Групата има една издадена песен "Razors in hand", а на 15-ти освен нея ще чуете и много кавър версии. Downerkill са в състав: Ирина Пачаманова(вокал), Любомир Георгиев(скрийм вокал), Емилиан Арнаудов(китара), Звездомир Михалев(китара), Иоан Латровалиев(бас) и Христо Момиров(барабани). Те са заедно само от две години, но са здраво стъпили на сцената и нямат намерение да е напускат.

 

 

Момчетата от скоросформираната банда TDK, са заедно от октомври. Тяхният стил на музика е изключителен, тъй като в България могат да се похвалят с него само 2 банди. Говорим за прогресив стоун рок. Тяхните текстове са само и единствено на български. Момчетата искат в родината ни да се пее само на роден език, а английския да бъде изместен. И не само това- тяхните парчета включват форклорни мотиви от Рило-Родопския край.  Не е ли това наистина страхотно?! Изключително интересната и различна група , притежава още един коз в своето тесте карти! Тяхният басист(Веселин Петров) свири на укулеле(хавайски инструмент). Останала част от TDK са Димитър Пенчев(барабани), Марио Попов(китара) и Никола Николов(вокал). А какво означава TDK, свежите младежи са оставили съкращението на вас-всеки сам може да си го интерпретира по какъвто начин желае.

 

 

Двете групи обещаха пред репортер на Plovdivclubs да изпълнят заедно парче на сцената на No name. След тях партито ще продължи с хаус музика до сутринта. Очакват ви The Jews, Aneef, PIKEBASS и Dj x2805.

 

 

Можете да изпратите SMS дарение на Иван, като напишете на латиница DMS IVAN и изпратите съобщението на номер 17 777 (за абонати на GLOBUL, VIVACOM и Mtel). За абонати по договор с GLOBUL, VIVACOM и Mtel цената на 1 sms е 1 лв. За потребители на предплатени услуги на трите мобилни оператори цената на 1 sms е 1,20 лв. с ДДС.

 

 


Седмична програма