logo

plovdivclubs.com

Дамите на бара - изкушение и предизвикателство
Дамите на бара - изкушение и предизвикателство

Дамите на бара - изкушение и предизвикателство

публикувана на 06.04.2012 04:05

 

Психолози от лондонското училище по икономика са установили връзка между образованието и пиенето, според тях висшистките са склони към по-честа употреба на алкохола. Тяхното заключение се свежда до това, че високо образованите жени са си извоювали по-голяма свобода, което автоматически ги прави по-независими от мъжете си, което съответно води до повече свободно време. Повечето от тези жени работят изцяло в мъжка среда и съответно имат по-висока култура на пиене!

 

Видовете дами на бара


В повечето случаи високо образованите жени обикновено обичат да сядат на бара, понякога можете да ги видите на пръв поглед небрежно облегнати на него да пият Водкатини или Кампари с портокалов сок, защото смятат , че тези питиета им придават класа и в същото време бягат от шаблона „водка с кола".В така наречената група на „високо интелигентни" жени влизат още: PR-агентки, главни асистентки в УНСС, редакторки и fashion дизайнерки в модни или lifestyle списания и т.н. Обичат Martini Dry, Campari с портокалов сок и B52. Оставя добър бакшиш само защото не иска да я мислят за стисната каквато всъщност е!
 

Другият основен тип жени по баровете е клюкарката или по модерното название FB мадама - въоръжена с последния модел на iphone, "качваща" и „тагваща" снимки от десетте заведения които е обиколила днес. FB-мацката обича да консумира малки бутилки чилийски вина или Фраголино с прясна ягода на дъното на чашата, освен в случайте когато е решила да финтира избирателната си пропускливост и координация и поглъща завидно количество черен After Shock с Absente. Винаги оставя бакшиш защото персонала са и партийки и от тях научава част от клюките които не се публикуват във FB.
 
 
Най-интересния (поне за мъжете) профил е Жената Котка, която по-скоро е емоционален хамелеон, който носи на алкохол, има свежо чувство за хумор и обича дрехите по тялото, което и без друго излъчва хормони, каращи мъжете да мечтаят за върхът с нея или поне за втора база! Тя обожава дарк Мохито, Скрииминг оргазъм и червен  After Shock комбиниран с Amareto Disaronno. Можете да я видите често да се разхожда до тоалетната за да събира погледи и фантазии и после да ги превръща във фон дьо тен за егото си. Ако е доволна оставя бакшиш.
 

Истината е, че най-приятни за "изучаване" и контакт са задоволените жени. По една или друга причина те са абонирани за своя оргазъм и това ги прави свободни в пълния смисъл на думата. Фитнес, солариум, фризьор, козметик - това са само част от техните приложения в айпода на живота, което кара мъжете да превръщаме сексуалността си в метросексуалност и от ловци да се правим на жертви в името на един мегабайт внимание или поне присъствието на номера ни в тъчскрийна на форматираната реалност. Вкусовите и рецептори обожават Baileys с Kahlua или Gentleman Jack с Perrier, когато не е в настроение. Винаги оставя бакшиш!
 
 
Алкохоличката, тя живее в собственото си Макондо използвайки алкохола за да губи и намира себе си, докато критикува всички мъже попаднали в организирания й хаус. За нея алкохола няма вкус, а само действие, което превръща комуникацията и в железен херметизъм на А-социалната жена, описана от Фройд. Повечето жени от тази група обикновено консумират големи водки с ред бул или  текила, разредена с мента, като преди това са пили няколко малки бирички в кварталното кафе!  
 
 
Комплексарката е от типа жени, които нито един барман не обича да му сяда на бара - характерни особености: около 30 минути разглежда менюто, мрънка на глас, че онзи екзотичен коктейл, които е пила в Дубай го няма, липсвало е любимото и аржентинско вино. След дълго „мислене" и мърморене по адрес на персонала и заведението си поръчва мини Моет розе като преди това със заплашителен тон пита бармана дали температурата на охлаждане е точно 6 градуса колкото било препоръчително.
 

Много държи цигарите, запалката и ключа от новата  спортна кола (която не е на нейно име) да са оставени на видно място на бара, което я кара се се чувства специална. Настроението и пада в мига в който види по-млада от нея жена или момиче с по-скъпи дрехи от нейните, а още по -лошият вариант - когато към компанията и се приближи симпатичен мъж и заговори някоя от другите момичета! Бакшишът за нея е град в Китай!
 

Готината е най - разпространеният типаж или поне на нас мъжете така ни се иска. Носи дрехи втора употреба, но това не и пречи да има собствен стил и да изглежда винаги различно. Обича аксесоарите и знае как да ги комбинира. Поръчките и варират в зависимост от това с колко пари разполага, винаги се държи добре с персонала независимо от обслужването. Повечето пъти пие уиски с ред бул или Джин тоник, оставя най - голям бакшиш дори това да са последните и пари.
 

Алкохолът е свобода лишена от правила, той отваря врати, за които доброто възпитание отдавна е изхвърлило ключа, утопия в която всяка жена иска да разпъне палатка, докато полу голи мъже събират кокосовите орехи от дървото на мръсното им подсъзнание, пробиват дупка в обвивката от морал и мушкат сламката на женския оргазъм който в повечето случай е изтъркан от симулации! Остава само да повярвате, че коктеилите са афродизиак, които като комерсиален коректор,ще заличи лабилната ни ерекция смутена от финансовата криза и ние мъжете отново ще сме в менюто!
 
              

Седмична програма