logo

plovdivclubs.com

Дуото Пламен и Иво се присъединява към Coca-Cola The Voice Happy
Дуото Пламен и Иво се присъединява към Coca-Cola The Voice Happy

Дуото Пламен и Иво се присъединява към Coca-Cola The Voice Happy

публикувана на 06.06.2017 10:14


Дуото Пламен и Иво се присъединява към Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017, а специален гост под тепетата на 7 юни ще бъде обичаната Поли Генова


Михаела Маринова представя новия си сингъл по време на най-грандиозното музикално събитие у нас

 

Преди броени часове Михаела Маринова зарадва почитателите си с новия си сингъл „Един срещу друг“, който ще представи на концертите от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017. Въпреки многото й ангажименти, сред които е и музикалното турне, тя ще замине със своята половинка Иво за Барселона. Там двамата ще посетят концерт на Ариана Гранде, която е една от любимите изпълнителки на Михаела.

 

Специална изненада очаква феновете на турнето – Пламен и Иво ще изпълнят за първи път пред публика новата си песен, която е изненадваща колаборация с изпълнители, които също са част от турнето на Coca-Cola и The Voice. Освен представянето на летния им хит, на Пламен му предстои дипломиране в НАТФИЗ.

 

На 7 юни от 19:00 часа на площад „Централен“ в град Пловдив на голямата сцена ще излязат едни от най-успешните и популярни български изпълнители – Криско, Михаела Маринова, Михаела Филева, Пламен и Иво, Поли Генова, СкандаУ, Тита, DARA, DJ Doncho, Балет Nova, VenZy, Pavell и Venci Venc’. Специален гост в града под тепетата ще бъде Поли Генова, която ще изпълни някои от най-големите си хитове.

 

Какви изненади са подготвили звездите на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2017 за феновете, както и актуална информация за датите и локациите на концертите, можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice of Summer Tour.

 

ВИЖТЕ снимки от миналогодишния концерт в ПЛОВДИВ ТУК

 


Седмична програма