logo

plovdivclubs.com

Една легенда от нощния живот на Пловдив се завръща. Коя е тя?
Една легенда от нощния живот на Пловдив се завръща. Коя е тя?

Една легенда от нощния живот на Пловдив се завръща. Коя е тя?

публикувана на 20.11.2015 12:26

 

Напълно подновен интериор,въздействащ нов саунд и изискани лайфове

 

15 години, след като за пръв път отворя врати, е време да затвори тази страница от историята си и да разгърне следващата. Новото-старо перлено бижу от нощния живот на Пловдив ще овори врати на 26-ти след дълъг ремонт. Кое е то обаче?



Въпросното място, добре познато на едно цяло поколение пловдивчани в центъра на Пловдив, е с нов имидж, но и с добри традиции и отново ще събере всички свои приятели, търсещи яките среднощни партита. През този сезон там ще видим някои от най-известните родни dj-и и изпълнители, а клуба ще ни изненада със собствени тракове всеки месец.   

 

На откриването ще можем да чуем един от най-ярките изпълнители на българската сцена. Настроението ще бъде неизбежно. Заведението е обзаведено по последните модни тенденции, напълно подходящо за празнуване на вашия личен или фирмен празник. Концепцията му е да се чувствате приятно, да се забавлявате с приятели и да разпускате след дългия работен ден.

 

Но повече няма да ви разкриваме, а ще оставим всичко останало за следващата седмица.

 

До тогава дерзайте и се забавлявайте!

 

За plovdivclubs е чест да може да ви направи преки свидетели на най-интересните събития от нощните клубове и заведения  в Пловдив



Седмична програма