logo

plovdivclubs.com

ЕДНА НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА МЕДИЯ ОТВОРИ ВРАТИ В КАПАНА (СНИМКИ)
ЕДНА НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА МЕДИЯ ОТВОРИ ВРАТИ В КАПАНА (СНИМКИ)

ЕДНА НАПЪЛНО РАЗЛИЧНА МЕДИЯ ОТВОРИ ВРАТИ В КАПАНА (СНИМКИ)

публикувана на 02.07.2016 05:29

Медиите се променят и ние с нищо не можем да задържим този процес. Някогашното култово списание Канапе, излизащо в национален мащаб от 2003 до 2006 година, днес намери своето естествено продължение. 

 

Kanape vibrant media e една напълно нова медийна концепция. Това е отворено пространство за автори, журналисти, творци, на които дава възможност да практикуват това, което обичат, в атмосферата на Капана. Аналоговите медии намират своето продължение в дигиталния свят, своята възможност да достигат до повече хора, да са една идея по-актуални и навременни. 

 

Различното място отвори врати точно срещу Творчески комплекс Инкубатор вчера вечерта на 1ви юли. Отворената редакция е снабдена и със задължителния за една редакция бар, а официалното му откриване събра множество гости, приятели и дългогодишни фенове на списание Канапе. 

 

Те имаха възможност освен да разгледат бъдещата отворена редакция, но и да видят серия постери и тениски от Станислав Беловски. Изложбата носи името „Корекция на социализма“ и чрез оригинален и модерен дизайн показва отпечатъкът, който социализмът е оставил върху нашите съзнания, за добро или лошо.

 

 

„Динамиката в която живеем, превръща ежедневието ни в непрочетена книга, хубава но един ден друг ще ни разказва за нея. Ние искаме и трябва, да оставим след себе си, малки пътечки за всички онези които ще оценят това в бъдеще. Днес декларираме нашата воля, за последователно, концептуално, социално, ангажирано към всички, независимо и съвременно развитие. Каним всички автори, творци, артисти, авторски, творчески и артистични общности, субекти, ментори, меценати, организации, и всички други които имат знание и енергията да развиват, независимо от географското позициониране, заедно новата KANAPE Vibrant Media”, споделиха създателите на Kanape.

 

Новата територия в Капана е отворена и очаква всички свободомислещи и отворени за нови идеи и светове автори, които да изградят една напълно нова и различна среда, свободна, шегуваща се със света, променяща го.

 

Клубовете и музикалните събития под тепетата може да следите само в PlovdivCLUBS.com


Седмична програма