logo

plovdivclubs.com

Емо представя своя втори самостоятелен албум (ВИДЕО)
Емо представя своя втори самостоятелен албум (ВИДЕО)

Емо представя своя втори самостоятелен албум (ВИДЕО)

публикувана на 18.10.2016 09:54


Емо отново напомня за себе си с най-новия си албум, който представя тази седмица


Корицата и снимките албума са дело на младия фотограф Мирослав Чобанов

 

Да, този Емо, който преди повече от 5 години избухна много сериозно със симпатичната рап банда "Central Side" и оттагава не спира да ни изненадва с всяко ново парче. За тези години той се промени много и определено ни доказа че „няма падащи звезди, ако си гледаш в краката“.  

 

Това е втори самостоятелен албум за Емо, след като през изминалата издаде своя дебютен „How U Doin“. Във Feeling myself са включени 11 парчета, сред които и вече познати на аудиторията 4 трака с Liter Jack и Аlex P. Седем от траковете са чисто нови, а зад бийта отново стои Любомир Кардашев (LK beats), с когото Емо работи вече няколко години.


„Toзи път съм заложил на много друг стил. До сега всичко, което съм правил е било по-комерсиално. Сега реших, че имам какво да кажа и заложих на неща, които съм събирал през годините и сега е моментът да ги вкарам в няколко трака.“


„Това е първия продукт, който правя и който ще се продава. Реших да си дам равносметка, да видя хората дали го оценяват“, сподели още Емо.


„Сега вече съм на почти 30. Много неща се промениха - започнах от група и стигнах до самостоятелен артист. Доста вода изтече и мисля, че това си личи в музиката ми.“


„Мисля че артистите е добре да се подкрепяме. Хората оценяват това нещо. Виждат, че когато тези, които харесват са задружни това ги изпълва и зарежда с енергия, която те предават на нас, когато сме на сцена“, смята музиканта.


Вижте цялото интервю с Емо пред камерата на Plovdivclubs два дни преди промоцията на албума:



Седмична програма