logo

plovdivclubs.com

EXIT FESTIVAL 2014 предстои в Пловдив
EXIT FESTIVAL 2014 предстои в Пловдив

EXIT FESTIVAL 2014 предстои в Пловдив

публикувана на 03.06.2014 02:43

Tази 2014-та година ще остави траен спомен в съзнанието и фотоалбумите на всички меломани, тъй като те ще имат възможността да посетят тазгодишното издание на EXIT Festival. EXIT ADVENTURE BULGARIA тръгва на турне в 3 града с 5 любими български групи и музиканти, сред които е и нашият Пловдив.

 

Участие  в мащабното събитие ще вземат Оратница , Kottarashky & The Rain Dogs, VOX BOX (Pavel Clave & SkilleRl) , Merudia, Selector Lazy Face.

 

Освен познатите хитове от дебютния  едноименен албум в нови аранжименти, Оратница ще изсвири и няколко чисто нови композиции, в една от които ще чуем неповторимия стил на рапиране на техния кавалджия и беквокал – Християн.

 

Kottarashky DJ Set ще покачи градуса на настроението с неповторимата си етнофюжън селекция, а Selector Lazy Face ще разгорещи атмосферата в края на партито с топли реге и етно ритми.

 

Публиката ще чуе и VoxBox – нов проект на световния бийтбокс шампион Skiller и местния екстремен вокален експериментатор Павел Терзийски, които смесват по неповторим начин танцувалния клубен звук, вокалните и бийтбокс експерименти, заразителни бийтове и стилове, като фюжън, реге, дъб, хип-хоп и др.

ПРОГРАМА НА ТУРНЕТО:

 

11 юни | Пловдив
20ч. | клуб ТЕАТЪРА

12 юни | Варна
22ч. | клуб VINTAGE 33

14 юни | Велико Търново
17 - 22ч.| сцената на „Арт лято”до Паметника на Асеневци

 


Седмична програма